torstai 14. toukokuuta 2015

144. Lamocan paras päivä ikinä!


Kuten otsikosta huomaa, tänään oli varmasti Lamocan paras päivä ikinä (tai ainakin yksi niistä). Nimittäin Lamocan päivä alkoi estekisoilla Kreetan kanssa. Sijoitusta ei tullut, mutta Lamocalla oli ihan varmasti hauskaa. Sitten se sai viettää vesisateisen päivän tallissa heinää syöden ja viideltä menin sillä maastoon.Maastossa riitti pienellä hevosella ihmeteltävää ja kerran Lamoca meinasi kävellä päin puuta kun se unohtui katselemaan taakseen. Laukkapätkä mentiin Lamocan mielestä liian hitaasti, mutta heppa oli silti ylpeä itsestään kun sai niin paljon taputuksia. Tallissa taas harjasin Lamocaa oikein kiiltäväksi (leipäpaloja unohtamatta) ja vein sen syömään vihreääkin pihalle.

Siivottiin Lamocan kanssa yhdessä karsina ja se vasta jännää olikin. Sitten vein Mocan vielä Lilin karsinaan että saan karsinan kunnolla siivottua ja Jamilla oli oikein mainio uusi kaveri (Lamoca tykkäsi, Jamilla ei). Puoli yhdeksältä Lamoca sai loppunamin ja sinne heppa jäikin vielä tyytyväisenä odottelemaan iltaruokia.

2 kommenttia:

  1. Kivan oloinen blogi ja hienoja kuvia. Jään kyllä seuraamaan ja liityinkin lukijaksesi. Käyhän lukemassa minunkin blogiani, olipakerranhevonen.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Käyn liittymässä takaisin heti kun kone lopettaa lagimisen :D

      Poista