perjantai 29. toukokuuta 2015

150. Hienohieno Lamoca
Eilen Anne oli tehnyt listan jo valmiiksi ja minulle oltiin onneksi laitettu Lamoca. Tunti meni parhaiten pitkiin aikoihin, Lamoca oli tosi herkkä pienten herättelyjen jälkeen. Nyt voin hyvillä mielin mennä sunnuntaina Lamocalla estekisoihin 60cm luokkaan.

Aluksi käynnissä oli vähän erimielisyyksiä vauhdista, sillä Lamoca oli alkuun aika laiska - varmaan lämpimästä ilmasta johtuen. Ravissakin alkunn Lamoca yritti laiskotella, mutta pian se kuitenkin reipastui. Pikkuhiljaa Lamoca alkoi kulkea tosi kivasti ravissa, mutta samalla kun keräsin ohjia enemmän käteen pää nousi vain ylös. Aloitettiin alkuverkaksi nostamaan pitkältä sivulta laukka ja laukata pätkä.Tehtävä osoittautui haastavammaksi kuin kuullosti ja ensimmäisen noston Lamoca ennakoi jo kulmasta ja minä luovutin ja annoin sen vain mennä. Ei paloa saatu kehuja siitä nostosta... Parilla seuraavalla kerralla nostin laukan ihan uralta ja tuloksena oli väärä laukka. Seuraavilla kerroilla tajusin asettaa sisälle ja sitten saatiinkin ihan joka kerta oikea laukka. Tehtiin toiseenkin suuntaan samalla tavalla nostot, ja siihen saatiin joka kerta oikea laukka. 

Välikäyntien jälkeen tein parit kiemurat käynnissä että Lamoca asettuu ja taipuu molempiin suuntiin. Sitten jatkettiin ravissa ja tehtiin voltti ravissa ja uralle tullessa käynti siirtymä ja parin askeleen jälkeen takaisin raviin. Otin jalustimet kaulalle kun oltiin tehty tätä hetki. Lamoca taipui ja asettui tosi hyvin ja oli käyntisiirtymässä ja raviin lähdössä tosi herkkä! Lamoca oli molemmissa suunnissa tosi hyvä ja lopetin hyvillä fiiliksillä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti