lauantai 9. toukokuuta 2015

140. Kirotut ötökätTorstaina menin piitkästä aikaa Lamocalla estetunnin. Alkutunnista Lamoca tuntui tosi hyvälle, mutta lopputunnista vauhti alkoi hiipumaan ja ötökät taisivat viedä heppasen huomion.

Alkuun tein parit pysähdykset ja voltit, sitten lähdettiin ravailemaan. Annoin Lamocan taas venyttää kaulaa, mutta keräsin ohjat aika nopeasti käteen sillä alettiin tekemään avotaivutusta. Avot meni suht hyvin ja Lamoca tuntui vielä tässä vaiheessa tosi kivalle. Vaihdettiin suuntaa ja tehtiin siihenkin suuntaan avoa. Tultiin avojen kanssa samaan aikaan myös puomia ravissa ja kun oltiin tultu ravissa pari kertaa niin sitten laukassa.


Laukassa mentiin vähän kootumpaa laukkaa niin saadaan askel sopimaan puomille, ja saatiinkin aina muulloin paitsi ensimmäisellä kerralla. Nyt sain jo ratsastaa Lamocaa kunnolla eteen, sillä herra olisi halunnut vain jäädä potkimaan ja huiskimaan ötököitä. Välikäyntien jälkeen tultiin pientä amppari pystyä ravissa kolme kertaa. Eka hyppy oli vähän laiska ja löysä enkä edes päässyt kunnolla hyppyyn mukaan. Toka ja kolmas kerta meni hyvin, sitten tultiin vielä kerran laukassa vähän korkeampana.

Tultiin toiseen suuntaan sarja, ensin amppari pysty laukassa sitten toinen vähän korkeampi pysty parin laukka-askeleen jälkeen. Tultiin tämä kaksi kertaa ja toisella kertaa tuli molemmille esteille hyvät hypyt. Loppuravit ja käynnit mentiin aika hitaasti, ja ötökät vaivasivat entistä enemmän.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti