sunnuntai 31. toukokuuta 2015

151. Tästä se kesä voi alkaa



Eilen alkoi vihdoin kesäloma ja todistuskin oli onneksi ihan kohtalainen keskiarvo oli 8.9, ihan hyvin siihen nähden kuinka paljon vietän aikaani tallilla! Tallilla olin joskus vähän yhdentoista jälkeen ja Lamoca oltiin otettu sisälle, kun se ei suostunut jäämään yksin tarhaan. Lamoca oli vähän hädissään kun Laku oli tunnilla, mutta otin hepan käytävälle ja se unohti onneksi koko asian.



Harjasin Lamocan käytävällä ja sitten kävin pesarissa huuhtomassa pienen haavan joka oli tullut toiseen takaseen. Kuivasin jalan ja laitoin kaviorasvaa. Sitten vein hepan takaisin karsinaan ja Lakukin oli jo tullut takaisin tunnilta. Jatkoin harjaamista vielä karsinassa ja Lamoca sai jo päiväheinät. Laitoin Lamocan ratsastajan kanssa kuntoon ja Lamocan ollessa tunnilla siivosin karsinan ja tein sille kukkaseppeleen.

Kun Lamoca tuli tunnilta mentiin Kreetan kanssa pesemään heppa oikein puhtaaksi ja jäätiin käytävälle kuivaamaan jalkoja. Tein häntään letin että se kuivuisi kiharalle, joten se on kuvissa vähän tyhmän näköinen.. Mentiin ulos syöttelemään Lamocaa ja Ninnua sekä Kreetta otti meistä parit kuvat Lamocan kanssa. Vietiin Lamoca takaisin talliin juuri sopivasti kauroille ja mentiin pesemään suitsia. Pestiin takasuojat, karstasin karvat sekä Kreetta pesi satulan. Lopuksi siivosin vielä karsinan ja sanoin heipat hepalle.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti