sunnuntai 27. syyskuuta 2015

200. Vauhtia vaikka muille jakaa


Viime viikon torstaina meiltä löytyi ihan liikaa vauhtia Lamocan kanssa kun mentiin puomeja. Meidän oli tarkoitus hypätä, mutta ei ehditty hyppäämään kun verkoissa meni niin kauan. Lamoca oli taas alkuun mukava ratsastaa, mutta sitten hepalla meni hermot kun sen olisi pitänyt lyhentää laukkaa.

Alkukäyntien ja ravien jälkeen tultiin ravipuomeja kevyessä istunnassa, sain lyhentää vähän ravia, mutta saatiin ravi hyvin kasaan ettei puomit kolisseet turhia. Ravissa Lamoca oli mukavan rento ja liikkui hyvin. Tultiin toiseenkin suuntaan puomit ilman mitään ongelmia. Nostettiin kaikki oikea laukka ja tultiin samat puomit mutta välit oltiin muutettu lyhyiksi laukka väleiksi. Ensimmäisellä kerralla ei saatu askelta sopimaan kun unohdin tehdä pidätteen mutta kaksi seuraavaa kertaa meni ihan ok, mutta vielä vähän liian pitkällä askeleella.

Toiseeen suuntaan laukka vain venyi ja venyi pidemmäksi ja puomit kolisi... Kun oltiin pari kertaa tultu päin puomeja niin Anne sanoi että tee voltti kulmaan ennen puomeja niin saat laukan kasaan. Se auttoi saamaan laukan lyhyemmäksi, mutta aina kun tultiin voltilta puomi linjalle niin Lamoca kiihdytti vauhia niin että tultiin taas puomeja päin. Sitten jäin hetkeksi pyörimään voltille ja saatiin askel osumaan, vihdoin. Lamoca vaihtoi laukan muutaman kerran puomeilla kolmesti sain laukan vaihdettua puhtaasti, mutta kerran takajalat jäivät ristilaukkaan ja Lamoca otti pienen pyrähdyksen, joka näkyy videolla.

Sitten tultiin pari kertaa vähän maasta korotetut puomit ja sain taas koota laukkaa. Molemmilla kerroilla ensimmäiselle kavaletille askel ei sopinut, mutta toisen yli päästiin ihan hyvin. Loppuraveissa Lamoca oli ihan hyvä, se liikkui ainakin itse eteenpäin.

Laukanvaihto menossaEi kommentteja:

Lähetä kommentti