keskiviikko 9. syyskuuta 2015

193. Vatsalihakset töihin!


Viime viikon valkassa jatkettiin taas samassa aiheessa kuin viime kerrallakin eli volteissa. Menin onneksi taas Lamocalla ja rupesin itse tajuamaan asiota siellä selässä.

Alkuverkassa Lamoca oli taas hyvä, tosin ravissa paljon parempi kuin käynnissä. Lamoca sai alkuverkan mennä pitkällä mutta pyöreällä kaulalla, sillä olen huomannut sen olevan paras verryttelytapa meille. Kun oltiin ravailtu hetki tehtiin päätyihin ympyrät ilman jalustimia, mutta muualla vielä kevennettiin. Tehtiin tämä molempiin suuntiin ja Lamoca tuli molemmissa suunnissa ympyröillä ulkoapuja vasten.

Käveltiin hetki pitkin ohjin ja otettiin jalustimet kaulalle. Sitten alettiin tekemään käynti-ravi siirtymiä. Alkuun Lamoca oli hidas pohkeelle, mutta herkistyi kuitenkin koko ajan. Ravista käyntiin siirtymät olivat yllättävän pehmeitä. Sitten jatkettiin ravissa ja tehtiin ympyröitä ja voltteja, volteilla sain ratsastaa kunnolla eteen sillä Lamoca jäi liikaa paikalleen.Nostettiin laukka ja jatkettiin ympyröitä ja voltteja laukassa. Tein aluksi pari ympyrää ja sitten siirryin voltteihin. Sain ottaa laukan taas tosi lyhyeksi, että Lamoca kääntyy voltilla. Nyt voltit menivät paremmalla menestyksellä kuin viime viikolla, vaikka alkuun voltit eivät meinanneet onnistua. Saatiin ihan super hyviä voltteja laukassakin!

Toiseen suuntaan tehtiin kaikki samalla tavalla, mutta siinä vaiheessa ratsastajalta loppui kunto. Siirtymät eivät olleet läheskään niin tarkkoja kuin toiseen suuntaan ja en osannut enää istua kunnolla. Laukka levisi käsiin, vaikka pari hyvää volttiakin tuli. Lamoca oli kuitenkin ihan huippu, varsinkin laukassa.

Toiseen suuntaan ravi näytti lähinnä tältäEi kommentteja:

Lähetä kommentti