sunnuntai 13. syyskuuta 2015

194. Super Lamoca!


Viime viikon torstaina menin taas ilman satulaa, mutta tällä kertaa Lamocalla. Lamoca oli taas tosi hyvä kuten viimeksikin kun menin sillä ilman satulaa, se on melkein kuin eri hevonen jos ei ole satulaa! Ehkä me vielä joskus saadaan se sama rentous satulallakin...

Käynnissä aloitettiin väistöillä niin että tehtiin päätyihin ympyrät ja väistätettiin takaosaa ulos. Väistöt ei tosiaankaan ole meille helppoja, joten ihan mallisuoritusta ei tullut. Sitten jatkettiin ravissa ja alkuun mentiin ravissa tosi hitaasti, mutta pikkuhiljaa lisättiin tempoa. Tehtiin myös ravissa ympyrät ja väistätettiin takaosaa ulos ja se meni jo huomattavasti paremmin. 


Vaihdettiin suuntaa ja tehtiin toiseenkin suuntaan väistöjä käynnissä ja ravissa. Välikäyntien jälkeen jatkettiin ravissa ja Lamoca oli niin hieno! Tehtiin itsenäisesti käynti-ravi siirtymiä ja siirtymät olivat tosi pehmeitä, sillä pääsin vaikuttamaan istunnalla paljon enemmän. Pari kertaa tehtiin myös etuosa käännös molempiin suuntiin ja eka kerta ei onnistunut yhtään, mutta toisella kerralla onnistui jo paljon paremmin.

Otettiin myös vähän laukkaa ja laukattiin aina yksi pääty. Lamoca oli laukassa ehkä parempi kuin se oli ikinä ollut! Laukannostotkin olivat teräviä, mutta takaisin raviin siirtymissä olisi ollut vielä parantamisen varaa. Toiseen suuntaan laukka ei ollut niin hyvä kuin edelliseen kierrokseen, sillä ratsastajalta loppui taas kunto. Loppuraveissa Lamoca oli super hieno, heppa sai paljon taputuksia tunnin jälkeen!2 kommenttia:

  1. Kiva postaus :)! Jos Lamoca menee ilman satulaa paremmin ja rennommin, mutta satulalla huonommin, niin voikohan sillä olla epäsopiva satula?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Voihan se toki siitäkin olla kiinni, mutta luulen että se on siitä että pääsen silloin vaikuttamaan itse enemmän istunnalla :)

      Poista