tiistai 15. syyskuuta 2015

195. Pelottavat peilit


Menin vähän yli viikko sitten lauantaina Lamocalla, kun olin tunnilla kahdelta. Lauantaina ei tosiaankaan ollut meidän päivä, mikään ei meinannut onnistua. Alkutunnista Lamocaa jännitti tosi paljon toisen päädyn peilit jotka oli peitetty pressulla, Lamoca uskalsi mennä katsomaan niitä vasta Ninnun perässä.

Lamoca oli heti alusta asti laiska, johtuen luultavasti siitä että mentiin maneesissa. Ravissa heppa oli aluksi ihan hyvä, mutta pikkuhiljaa alkoivat ne hyvätkin hetket katoamaan. Kun vaihdettiin suuntaa pressut saivat pienen hevosen taas hämmästymään ja saatiin mennä pariin otteeseen niiden ohi että Lamoca tottui niihin. Siirryttin kaikki yhteiselle keskiympyrälle harjoitusravissa ja tehtiin ympyrän avoimille puolille voltit ulospäin.
Ravi hyytyi aina voltilla enkä saanut uutta sisäpohjetta tarpeeksi hyvin läpi, joten volteista tuli vähän liian pieniä. Tehtiin samaa toiseenkin suuntaan, siinä sain ehkä vähän paremmin pohkeet läpi, mutta kovin hyvin ei silti mennyt.

Pian jatkettiin laukkatehtävään eli päätyihin ympyrät laukassa. Laukannostot olivat tosi huonoja, sillä en saanut pidätettä läpi. Laukassa Lamoca oli paras kaikista askellajeista, mutta ei silti niin hyvä kuin yleensä. Sain suoristaa Lamocan kaulaa joka askeleella sillä laukassa se heitti sen sisälle päin. Toiseen suuntaan alettiin saamaan vähän parempia nostoja ja laukka askeleita. Loppuraveissa Lamoca venytti ihan kivasti ja liikkui ensimmäistä kertaa itse eteen päin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti