maanantai 21. syyskuuta 2015

198. Materialismionnellisuus

Otsikkoon viitaten ostin itselleni vihdoin saappaat Horzelta, malliksi valikoitui Tattini Bracco saappaat eli ilman nauhoja (linkki). Hintaa niillä oli 196€ ja ne ovat olleet ainakin tähän astisessa käytössä tosi hyvät, mitä nyt vähän ekoilla tunneilla puristi kun eivät olleet vielä muotoutuneet. Torstaina menin kelläpä muullakaan kuin Lamocalla joka antoi taas parastaan.♥

Alkuraveissa Lamoca oli oikein mukava, vaikka ötökät vähän herraa häiritsivätkin. Tehtiin molemmille pitkille sivuille loivat kiemurat että saatiin hevosia taivuteltua molempiin suuntiin. Keräilin ohjia taas hiljalleen lyhyemmiksi ja Lamoca lyheni sitä mukaa. Tultiin yhteiselle keskiympyrälle jossa mentiin vielä ihan keventäen ja taivuteltiin heppoja vähän lisää. Lamoca puski sisäpohjetta vasten joten välillä suurensin ympyrää että sain Lamocan kuuntelemaan molemmat pohkeet kunnolla.
Vaihdettiin suuntaa ympyrällä ja Lamoca oli toiseenkin suuntaan tosi hieno. Ympyrältä sai poistua kun tuntui hyvältä, jäätiin vielä hetkeksi pyörimään ympyrälle, mutta aika nopeasti siirryin käyntiin ja annoin pitkät ohjat. Tehtiin käynnissä vähän pohkeen väistöä uraa pitkin ja eihän siitä mitään tullut... Lamoca ei kuunnellut pidätteitä vaan käveli suu auki. Saatiin ehkä muutama ristiaskel sinne tänne mutta ei sen enempää.

Laukassa laukattiin "kenttää ympäri" ja tehtiin ympyröitä itsenäisesti. Lamoca oli laukassakin aika hyvä, mutta jäi välillä vähän liian paikalleen ja sain huomauttaa että laukkaa kunnolla. Tein myös pari volttia laukassa jotka onnistuivat tosi hyvin, kiitos valmennustunneille jossa sitä pariviikkoa treenattiin! Vaihdettiin suuntaa lävistäjällä ja uralle tullessa siirryttiin raviin. Ravattiin hetki ja sitten laukattiin toiseenkin suuntaan. Sain nyt laukan paremmin aktiiviseksi, mutta askel ei kuitenkaan ollut liian pitkä. Tehtiin vielä toiseenkin suuntaan väistöt, mutta ei yhtään paremmalla menestyksellä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti