perjantai 18. syyskuuta 2015

196. HoitopäiviäOlen taas unohtanut kirjoittaa hoitopäivistä, mutta nyt hoitopäiväpostausta eilisestä ja tästä päivästä sillä tein molempina päivinä vähän eri juttuja.

Torstaina menin Lamocalla tunnilla ja hoidin sen nopeasti kuntoon ennen tuntia. Mentiin puomeja ja ei mennyt ihan nappiin, mutta siitä postausta joskus myöhemmin! Tunnin jälkeen laitoin kylmäyssuojat joka jalkaan vaikka mentiinkin vain puomeja, ja pari kertaa korotettu puomi. Hoidin varusteet pois ja harjailin Lamocaa samalla kun jalat kylmäytyivät. Selvitin hännän ja harjan, harjalle pitäisi taas tehdä jotain vaikka nypin sen vasta pari viikkoa sitten.

Kaisla otti meistä vähän kuvia ja Lamoca osasi poseerata hyvin kuten aina. Siirsin Lamocan Jamillan karsinaan hetkeksi kun siivosin  Lamocan karsinan. Lamoca järkyttyi kovasti Jamillan karsinasta ja näytti jos jonkimmoisia irvistyksiä! Toin Lamocan takaisin omaan puhtaaseen karsinaan ja sitten putsattiin kupit yhdessä Lamocan kanssa. Tosin heppanen taisi sotkea enemmän kuin siivota, mutta ainakin suolakiven alle joutuneet kaurat hävisivät nopeasti! Laitoin Lamocan vielä kuntoon kahdeksan tunnille ja lakaisin käytävän.
Havainnollistava kuva; korvat tötteröllä ja täysiä

Tänään ehdin tallille vasta neljään (koska pääsen koulusta kolmelta) ja kuvasin Kaislaa neljästä viiteen eli Lamocaa ehdin hoitamaan vasta viideltä. Otin Lamocan käytävälle ja harjasin sen kunnolla ensin kumisualla ja voi kun Lamoca taas tykkäsi! Selvitin hännän ja harjan sekä putsasin kaviot ja menin pesariin pesemään kaviot ja sitten laitoin puhtaisiin kavioihin kaviorasvaa. Kiillotin Lamocaa vielä käytävällä niin kauan kuin ehdin, ja otin pari kuvaa hepasta kun toin sille talvipäitset.

Harjasin karsinassa vielä jalat sillä Lamoca ehti sotkea jo ne turpeeseen ja sitten laitoin Lamocan kuntoon kuuden tunnille. Ennen kotiin lähtöä pesin Lamocan kesäpäitset ja siivosin karsinan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti