tiistai 28. heinäkuuta 2015

174. Ilman satulaa




Maanantaina näin Lamocan pitkän tauon jälkeen jo ennen aamuseitsemää kun menin tekemään aamutallia, ja tarhassa minua odotti pieni haavoilla oleva hevonen jolla oli kaksi patukka jalkaa. Lamoca oli saanut vähän kyytiä laitsalla ja sen kyllä huomasi. Molemmissa takasissa oli imppari ja muuten heppa oli täynnä karvattomia kohtia.

Aamutallin jälkeen menin kotiin vielä nukkumaan hetkeksi, mutta kymmenen jälkeen olin jo taas tallilla. Pesin ja rasvasin Lamocan suitset, sitten mentiin Tiiun ja Kian kanssa ottamaan parit kuvat hepoista kun ne oli tarhassa. Sainkin Lamocasta tosi hyviä kuvia ja se poseerasi lähes koko ajan! Lamoca oli vaihdettu Marvan ja Karmenan kanssa samaan tarhaan, sillä Lakarmo kiusaa sitä niin paljon...


Kameli kaverit♥

Karmena

Marva

Bestikset♥

Lamocalla menin pitkästä aikaa ilman satulaa, mutta menin vain tositosi rennosti sillä se oli edellisellä viikolla ontunut vasenta takastaan (siinä oli siis imppari ja se oli tosi turvonnut ja nesteinen). Kävelin pitkät alkukäynnit ja sitten otin pari pitkää sivua ravissa ja Outi katsoi miten Lamoca liikkuu. Lamoca ei onneksi ontunut ja sain mennä sillä rennosti.

Lamoca lähti ravissa helposti juoksemaan sillä se ei ollut saanut lähes viikkoon liikkua muuten kuin kävellen. Muuten Lamoca tuntui tosi hyvälle ratsastaa, tosi herkälle varsinkin pohkeelle. Tein paljon ympyröitä ja taivuttellin heppaa. Laukkasin pari pätkää ja siinä Lamoca laukkasi vähän liian kovaa... Käynnissä tehtiin vähän väistöjä, mutta me kumpikaan ei ihan hallita niitä.

Ravailtiin pitkään loppuraveja joissa heppa oli parempi kuin pitkään aikaan! Käveltiin pitkät loppukäynnit kentällä ja sitten lähdettiin vielä vähän maastoon kävelemään. Maastossa meidän kimppuun hyökkäsi ihan kauheasti ötököitä ja Lamoca ei taas tykännyt yhtään.



Uusi otsapanta!











Parhaat heppojen vuokraajat♥









2 kommenttia:

  1. Kidutusta hepoille ku lahjot hepat heinällä poseeraamaan ,koska hevonen on luonnossa kasvanut joten niiden kuuluisi saada tuoretta ruohoa paljon enemmän ja ne ei saa sitä pitkii aikoihi eli suomen kielellä ne ei oo hevosii

    VastaaPoista