keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

175. Raviksella



Tiistaina suunnattiin ravikselle, ja käveltiin taas pitkät alkukäynnit, ensin käveltiin ravikselle ja siellä vielä kävelyä n.15min pitkin ohjin. Sitten pyysin Outia katsomaan että miten Lamoca liikkuu ravissa, puhtaalle näytti ja sain taas mennä kevyesti. Keventelin vähän ravia pidemmillä ohjilla ympäri ravista ja sitten yritettiin taas vähän väistöjä. Väistöt ei taaskaan onnistuneet kovin mallikkaasti, sen jälkeen taas käveltiin pitkin ohjin ja välillä pysähdyttiin syömään, kun ruoho houkutteli Lamocaa kovasti.



Sitten otettiin vähän laukkaa, pari laukkaspurttia ja sitten ihan rauhallista laukkaa jossa yrittettiin myös vähän työskennellä. Lamoca tykkäsi kun sai pitkästä aikaa taas laukata ihan kunnolla ja uskaltauduin yhden pätkän laukkaamaan ilman käsiäkin! Yritettiin ravissakin vähän koulua mutta meillä kummallakaan ei ollut ihan sitä fiilistä, joten päädyttiin ravailemaan pitkät loppuravit.

Ravailtiin siis eteen-alas ja tein isoja ympyröitä vielä taivutellen vähän. Käveltiin vielä pitkät loppukäynnit, syömis taukoja unohtamatta. Käveltiin takaisin tallille ja kylmäsin jalat kunnolla.























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti