lauantai 25. heinäkuuta 2015

171. Esteleiri 4/6


Torstai aamulla mentiin maastoon ja menin Makella eli Magetilla. Maasto oli suhteellisen reipas ja poni olisi halunnut mennä vielä kovempaa, varsinkin laukassa.

Iltapäivällä mentiin hyppäämään maastoesteitä ja iloisena yllätyksenä mulla oli Eki kuten viime vuonna. Meillä oli aika itsenäinen alkuverkka käynnissä ja ravissa, sitten tultiin oikeassa laukassa ensin kaksi puomia sitten käännös toisille puomeille. Ekat nostot meni hyvin ja askeleetkin osui puomeille. Kolmannella kerralla poni teki saman kun edellisen päivän estetunnilla, mutta tällä kertaa pysyin onneksi kyydissä!

Tämä ei ole siis niitä rodeoponeiluja


Sitten aloitettiin hyppääminen ensin muuri ylämäkeen josta tiukka käännös ristikolle. Tämä tultiin parisen kertaa ja tein käännöksen ravissa. Tultiin vielä ennen rataa kahden laineen sarja kolme kertaa. Sarjalla kaksi ekaa kertaa meni vähän niin ja näin mutta vika kerta oli ihan hyvä.

Rata alkoi oikeassa kierroksessa risuesteellä josta jatkettiin italia ristikolle ja sen jälkeen muuri ja toinen ristikko. Risueste toisesta suunnasta, laineet ja vielä muuri. Rata meni muuten hyvin mutta ennen risuestettä vauhti hyytyi ja puomi putosi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti