torstai 30. heinäkuuta 2015

176. Eläinlääkärissä

Niin onnellinen♥


Keskiviikkona menin taas tekemään aamutallia ja otettiin Lamoca viimeisenä ulos. Kävelytin sitä vähän tallin pihassa ja outi katsoi miten se kävelee heti aamusta, ihan normaalisti ja heppa pääsi tarhaan. Iltapäivällä kun tulin tallille Eläinlääkäri oli tutkimassa Lamocaa käytävällä ja menin sinne Lamocan luokse. Lamoca oli rauhoitettu ja ell ultrasi vasenta takasta. Koko ultrauksen ajan mua pelotti jos jostain jänteestä löytyykin jotain, onneksi mitään ei löytynyt.

Pidin Lamocasta kiinni sen aikaa kun sille laitettiin kortisoni piikki ja Lamoca alkoi heräilemään rauhoituksesta eikä olisi millään halunnut olla paikoillaan. Sitten talutin Lamocan hiljalleen karsinaan. Kun Lamoca oli ollut puolituntia karsinassa heräilemässä annoin sille heinät ja puolentunnin päästä heinistä annoin kaurat. Eläinlääkäriltä Lamoca sain antibiootti kuurin ja 3-5 päivää kävelyä.Tämä kävelytys tuli siis juuri vuokraukseni aikaan, harmittaa tietysti tosi paljon että vuokraus meni pilalle, mutta tärkeintä on saada Lamoca kuntoon. Olin oikeasti keskiviikkona tosi onnellinen vaikka sain kuulla luultavasti koko loppu vuokrauksen olevan kävelyä, sillä Lamocalla oli vain imppari vaikka jalka olikin niin turvonnut.

Menin Lamocalla ilman satulaa käyntiä n. tunnin, pitkät alku- ja loppukäynnit, sekä vähän väistöjä. Saatiin jo ihan hyviä väistöjä, ainakin edelliseen päivään verraten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti