perjantai 31. heinäkuuta 2015

177. RatsastelujaTorstaina sain ratsastaa Lilillä ja menin sillä vähän yli tunnin. Martta laittoi minulle Lilin kuntoon ja minä hoidin Lamocaa. En tehnyt oikein mitään erikoista, kävelin, ravailin ja laukkailin. Käynnissä yritettiin vähän väistöjä, mutta ne eivät ihan onnistuneet. Menin ravissa puomia ympyrällä, samoin laukassa. Yritin saada laukka askeleen osumaan puomille ja lähes aina saatiinkin! Pari kertaa menin puomikasan laukassa ja Lili rupesi keräämään vähän kierroksia ja oli tosi reipas.

Ravailtiin melko pitkät loppuravit ja pidin puolipitkiä ohjia, kun annoin Lilin venyttää kaulaa. Käveltiin vielä loppukäynnit ja sitten annoin Lilin Martalle ja menin laittamaan Lamocaa kuntoon.Lamocalla kävelin ilman satulaa ja tein taas väistöjä. Väistöt meni taas jo vähän paremmin kuin eilen, mutta parannettavaa on vielä paljon. Jäätiin ihan kahdestaan kentälle loppukäyntien ajaksi, mutta Lamocaa se ei näyttänyt haittaavan. Kun alkoi satamaan vettä kaatamalla lähdettiin nopeasti pois kentältä ettei kastuta ihan märiksi.

Perjantaina ehdin kävellä hetken ulkona, sitten siirryttiin maneesiin kun alkoi taas sataa. Maneesissa otin melkein heti ohjat tuntumalle ja tein vähän pysähdyksiä ja voltteja. Sitten aloitin tekemään väistöjä, jotka meni taas vähän niin ja näin. Käveltiin välikäynnit ja toiseenkin suuntaan vähän väistöjä. Lamocalla alkoi menemään vähän hermot ja jäätiin hetkeksi ympyrälle kävelemään. Sitten vielä parit väistöt ja pitkät ohjat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti