maanantai 27. heinäkuuta 2015

173. Esteleiri 6/6


Aamulla meillä oli leiriestekisat jotka menin Pojulla, olisin halunnut Ekin mutta en saanut sitä. Poju oli mennyt jo yhden radan ennen minua joten aloitin lähes heti ravilla ja laukalla. Verkka oli tosi lyhyt, tulin parit laukkapuomit ja sitten verkka esteet (risueste ja innari).

Saatiin puhdas ja siisti rata ja päästiin uusintaankin. Uusinta taas ei mennyt niin hyvin, ekalle esteelle ihan järkyttävä hyppy ja mentiin kakkosesta sen takia ohi. Loppuradalla unohdin ratsastaa, mutta ihan ok silti.

Päivällä käytiin taas uittamassa heppoja ja tällä kertaa uitin Moona shettistä.Iltapäivällä meillä oli toiset leirikisat joissa oli tehtävärata ja menin sen Hovirilla. En ollut koskaan aiemmin mennyt Hovirilla, mutta se oli ihan kiva. Verkattiin taas vähän itsenäisesti ennen rataa ja tultiin kerran radalla oleva ristikko.

Rata alkoi siitä että tullaan alas selästä ja otetaan saapas maasta mukaan ja noustaan takaisin selkään väärältä puolelta. Jouduin pidentämään jalustinta sillä Hoviri on aika iso hevonen ja siinä meni paljon aikaa koska minulla oli jo valmiiksi kiepit. Sitten pienen matkan päässä ämpäri jonne saapas piti heittää ja sitten lyhensin jalustimen takaisin sopivan mittaiseksi ja siinä meni aikaa kun kiepit jäi jumiin...

Sitten este ja sen jälkeen ravipuomit ja niiden jälkeen mahdollisimman nopeasti maaliin. Oltiin Hovirin kanssa hitaimmat, mutta minkäs sille voi jos jalka ei millään yllä jalustimeen. Kun näiden molempien kisojen pisteet laskettiin yhteen niin olin koko leirikisojen viimeinen.
Meillä oli myös joku yö yömaasto joka mentiin Kaislan kanssa Turgolla tandemilla, ja lauleltiin kaiken maailman lauluja lastenlauluista virsiin yöllä metässä ettei karhut tule ja syö meitä!

Ensikesänä en enää mene pomppikseen leirille, Ekiä tulee kova ikävä! Menen hevostila dianan toiveleiri 1 Kaislan ja Juulian kanssa.

9 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Mut varoitan dianantallilla on ohan paskat leirit ja ekal toive leiril on aina yks sama tyyppi joka on kusipää. Mäku menin ekan kerra sinne leirille,ni meinasin lähtee kesken kaiken pois ku ei saanu minkää sortin opetusta. Osasin ihan vaan perus asiat tunnit oli tylsiä ja vedettiin vaa kaikki askellajit läpi ja ehkä muutama hassu pohkeenväistö. Este tunneil sai toivoo korkeuden ja sai vaan kokeilla pari kertaa sit jos vaikka tippui ei saanut jatkaa. Paikka on täysi kusipääää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mun sisko on ollu Dianalla kaksi kertaa leirillä ja paikasta oon häneltä kuullu pelkkää hyvää.

   Poista
  2. Ihan kiva tällee tietää ett diana on "paskapaikka" omasta mielestä siel on tosi kivat ja opettavaiset leirit

   Poista
 2. Miks et mee enää pomppikseen? Käytkö siel sit enää ikinä?:O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tänne blogiin kirjoita syitä, ja en käy :)

   Poista
 3. Olit ekin kaa hyvä pari! Mut menisin sinuna vaikka einolaa tai vipelee

  VastaaPoista
 4. Minkä takia meet dianalle, jos sulle tulee ikävä ekii?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole edes varma tuleeko Eki ensikesänä pomppikseen, ja Eki on oikeastaan ainut syy miksi sinne menisin. :/

   Poista