keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

169. Esteleiri 2/6Tiistai aamun estetunnin menin Pojulla ja Pojulla olin mennyt aiemmin vain koulua sillä viimekesänä Pojulla ei hypätty. Pojun suuri laukka olikin tosi hankala, sillä aiheena oli tiukat tiet. Pariin kertaan mentiin ohi ja isommilta loikiltakaan ei selvitty.

Alkuverkka meni vähän muistellessa miten tätä heppaa ratsastetaan sillä en ollut yli vuoteen mennyt sillä. Verkattiin ravipuomeilla jonka jälkeen pysähdys ja siitä laukannosto. Meillä yllättäen hankaluuksia tuotti pysähdys sillä Poju on tunnetusti hidas. Laukannosto taas tuli suoraan pysähdyksestä.

Hyppääminen aloitettiin suhteellisen vaikealla tehtävällä, ainakin meille sillä Poju ei kääntynyt tarpeeksi ketterästi. Tultiin kulmassa neljä laukkapuomia jonka jälkeen melko tiukka käännös laineelle. Kaksi ekaa hyppyä tuli pohjaan ja liian kovaa. Kolmas taas lähti hurjan kaukaa. Pian lisättiin tehtävään risueste joka tultiin laineen jälkeen. Epäilin alusta asti niin tiukkaa kaarretta eikä se hyvin mennytkään. Kaksi kertaa mentiin ohi ja vasta kolmannella päästiin yli...

Tultiin pari kertaa laine ja risu, pikku hiljaa Pojukin alkoi kääntymään paremmin. Ongelmana oli suuri laukka jota en saanut tarpeeksi kokoon. Risun jälkeen oli tarkoituksena tulla vielä puomit mutta me mentiin lähes joka kerta ohi niistä, kun ohjaus ei taaskaan toiminut...


Vielä snorkkeli päähän ja näytän ihan oikealta sukeltajalta...
Illan koulutunnin menin Ekillä, tosin tunnista en enää muista oikein mitään, mutta poni oli ainakin ihan huippu. Käynnissä ja ravissa verkkailtiin normaalisti, sitten laukattiin vissiin uraa pitkin molempiin suuntiin (?). Oikeassa laukassa poni oli super hyvä, se olikin kehittynyt siinä viime kerrasta!

Tehtiin toiseen päätyyn pohkeenväistöä käynnissä ja puolessa välissä vaihdettiin takaosa ulkoa sisälle. Tultiin tämä vain pari kertaa, mutta väistötkin meni paljon paremmin kuin viimeeksi, olin niin ylpeä ponista! Sitten tultiiin yksitellen keskelle ympyrälle jossa tehtiin kuka mitäkin. Eksan kanssa me tehtiin vähän asetuksia jotka sain lopulta hyvin läpi ja oikean laukan nostoja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti