torstai 5. helmikuuta 2015

107. Oikea kultapoika

Lamocan lauantai tiivistettynä yhteen kuvaan
Lauantaista en enää erikseen kirjoita, mutta tuo yllä oleva kuva kertoo millä päällä Lamoca oli (jatkuvaa hirnumista ja hölmöilyä kun veli jäi tarhaan).

Tällä (ja viime) viikolla Lamoca on ollut oikea kultapoika. Viime viikolla Lamoca antoi tosi kiltisti leikata karsinassa korvakarvat!! Olin tosi yllättynyt kuinka kiltisti se piti pään paikallaan että sain korvakarvat leikattua, kun yleensä siitä tulee kamala tappelu. Siistin myös turvan alla olevia karvoja kun ne tarvella kasvaa tosi tuuheiksi. Viime viikko olikin aikamoista Lamocan siistimistä, sillä sain harjan ja vuohiskarvatkin leikattua. Lauantaita lukuun ottamatta Lamoca oli viime viikolla huippu ihana ja teki kaiken niin kiltisti!♥


Maanantaina harjasin alkuun Lamocan pikaisesti, sitten mentiinkin jo pesariin jossa kylmäsin jalat. Jouduttiin lähtemään pesarista vähän aiemmin kun olin ajatellut, kun Ninnulle vaihdettiin otsaan side siellä. En enää jaksanut mennä takaisin kun Ninnulla meni siellä oma aikansa. Kuivasin jalat käytävällä ja laitoin kaviorasvaa. Lamoca osasi olla käytävällä hienosti, vaikka oli vain toiselta puolelta kiinni!

Laitoin karsinan oveen narun niin että Lamoca sai katsella tallin menoa oven ollessa ihan auki. Siinä sitten Lamocan suuhun eksyi tiskiharja, sieni ja se joi kaikki Viivin kuppien pesuvedet. Lamoca leikki tiskiharjalla ja sienellä eikä olisi millään halunnut antaa niitä takaisin. Laitoin Lamocan kuntoon seitsemän tunnille ja autoin ratsastajan selkään. Siivosin karsinan ja kupit Lamocan ollessa tunnilla.

Kun Lamoca tuli tunnilta purin sen yhdessä ratsastajan kanssa ja laitoin loimen päälle. Toin Lamocalle lämmintä vettä juotavaksi, mutta hölmö ei tajunnut vaan joi kylmää vettä automaatista. Laitoin joka jalkaan linimentit ja vaihdoin vielä kuivan loimen päälle, kun toinen oli jo ihan märkä!


Tiistaina harjasin taas Lamocan nopeasti, sitten mentiin pesariin. Kastelin jalat kylmällä vedellä ja laitoin joka jalkaan lumipussit. Lamoca sai olla pussit jaloissa melkein tunnin, sitten kuivasin jalat. Karsinassa harjasin Lamocan kunnolla ja pesin kupit. Lamoca oli ihan vieressä tökkimässä kaikkea, kun pesin kuppeja. Se seurasi kaikkea tosi tarkasti ja lopulta se joi veden sekä yritti syödä sienen, hassu.♥

Laitoin Lamocan kuntoon tunnille ja autoin ratsastajan selkään. Lopuksi siivosin vielä karsinan.

Keskiviikkona harjasin Lamocan ja laitoin lumipussit kiireellä jalkoihin karsinassa, kun minun piti alkuun mennä taluttamaan tunnille. Juuri kun tunti oli alkamassa Kaisla tulikin taluttamaan Ninnun ollessa tarhassa. Menin sitten hoitamaan Lamocaa, harjasin sen ja laitoin helosania haavoihin. Melkein tunnin päästä otin pussit pois ja kuivasin jalat. Autoin Lamocan kuntoon tunnille, sekä siivoisin karsinan ja kupit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti