keskiviikko 25. helmikuuta 2015

116. Eilinen hoitopäiväEilen menin tallille puoleen neljään ja menin harjailemaan Lamocaa. Harjasin sen kunnolla kumisualla ja siitä lähti taas tosi paljon karvaa. Vähän ennen neljää mentiin pesariin ja pesin pitkästä aikaa Lamocan hännän. Se oli ihan ripulissa ja vesi oli kivan ruskeaa... Pesun jälkeen tein häntään letin, että se kuivuisi kiharaksi ja näyttäisi paksummalle. Tällä kertaa kylmäsin vain takaset, sillä etusissa ei ollut yhtään nestettä!

Kun olin saanut jalat kylmättyä siirryttiin käytävälle ja kuivasin jalat siinä. Lamoca harjoitteli vain toiselta puolelta kiinni olemista ja se osasi olla niin hienosti. Laitoin kaviorasvat jalkoihin ja hepan hetkeksi molemmin puolin kiinni. Hain nopeasti kameran toimistosta ja otin Lamocasta pari kuvaa. Kaisla otti meistä vielä parit yhteiskuvat ja vein hepan karsinaan. Harjasin Lamocaa vielä hetken karsinassa. Kun pesari taas vapautui menin pesemään Lamocan päitset. Lamocalla olikin varapäitset päässä, kun sen omat olivat ihan märät ja likaiset. Kuvasin hetken Jullea ja pian menin laittamaan Lamocaa kuntoon tunnille. Autoin ratsastajan selkään, ja menin satulahuoneeseen tonkimaan Kaislan kanssa Lamocalle alaturparemmiä, jossa olisi kultainen solki. Ei löydetty yhtään alaturppista... Etsittiin myös kultaisilla soljilla varustettuja ohjia, mutta löytyi vain poni kokoiset..

Siivosin Lamocan karsinan ja kupit sen ollessa tunnilla. Kuvasin Kaislaa viimeisellä tunnilla ja odotin että Lamoca tulee tunnilta. Kun Lamoca tuli tunnilta purin sen ratsastajan kanssa ja laitoin loimen päälle. Harjasin jalat ja laitoin linimentit joka jalkaan. Harjasin suojat puhtaaksi ja juuri ennen lähtöä otin loimen pois.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti