sunnuntai 15. helmikuuta 2015

111. My little monster

"En kai mä vaan joudu vielä sisälle!?"

Tällä viikolla on tullut otettua paljon enemmän kuvia kuin normaalisti, joten ensi viikon puolella niistä erikseen kuvapostausta tai tästä postauksesta tulee kilometrin mittainen!

Torstaina Lamoca sai hööksistä tilaamani huovan ja kumilenkit turvajalustimiin. Lamocan huomaa nyt hyvin tunneilla kun sillä on niin kirkas huopa. Torstaina tallille tullessani Lamoca olikin makoilemassa karsinassa ja kävin moikkaamassa uneliasta heppaa, en itse valitettavasti päässyt tunnille Lamocalla, mutta toivottavasti ensi viikolla!

Tuntini jälkeen harjasin Lamocan kunnolla ja Lamoca pällisteli tallin käytävälle ja tökki jokaista ohikulkijaa namien toivossa. Kuvasin Jullea hetken ja menin takaisin Lamocan luo. Laitoin Lamocan kuntoon viimeiselle tunnille ja autoin ratsastajan selkään. Siivosin karsinan ja jaettiin vielä iltaheinät.

"Hei mä avaan vähän tätä ovea niin kaikki näkee kuinka komea mä oon"

Perjantaina harjasin Lamocan alkuun, ja siitä lähtee ihan kauheasti karvaa. Lamoca on myös alkanut samalla vaihtamaan väriä vaaleampaan kesän lähenstyessä. Mentiin pesariin, jossa kylmäsin ja pesin jalat. Kuivasin jalat käytävällä ja laitoin kaviorasvaa.

Harjailin Lamocaa karsinassa ja laitoin sen kuntoon seitsemän tunnille. Siivosin karsinan ja menin kuvaamaan Kaislaa. Lamocan piti mennä vain yksi tunti, mutta Anne meni sillä tunnin jälkeen. Kun Anne sai Lamocan ratsastettua vein hepan talliin. Otin varusteet pois ja laitoin sille kaulakappaleellisen loimen, kun Mocca oli niin hikinen. Laitoin linimentit jalkoihin ja vein varusteet paikoilleen. Vielä ennen lähtöä vaihdoin sille uuden kuivan loimen.

"Jos mä poseeraan tällee saanks mä herkun!?"
Lauantaina Lamoca oli tarhassa tallille tullessani ja menin ottamaan siitä parit tarhakuvat. Lamoca poseerasi hienosti korvat hörössä, kun mä kiipeilin sen tarhan ympärillä olevilla lumivuorilla. Kreetta otti Lamocan sisälle ja Lamoca oli taas ihan ihmeissään kun veli jäi tarhaan. Siivosin karsinan ja putsasin kupit Mocan ollessa tunnilla.

Purin Lamocan estevalkka tunnin jälkeen ja laitoin sille loimen. Menin pesariin kylmäämään jalat ja pesin ne taas pitkästä aikaa shamppoolla! Kuivasin jalat käytävällä ja laitoin kaviorasvaa. Otin loimen pois karsinassa ja harjasin Lamocaa pitkään eri harjoilla. Laitoin heppasen kuntoon kahden tunnille ja autoin ratsastajan selkään.

Siivosin karsinan uudelleen ja lisäsin vähän turvetta. Lamocan tullessa tunnilta purin sen yhdessä ratsastajan kanssa ja laitoin linimentit jalkoihin. Menin nopeasti pesemään suitset, ja pesin ne super nopeasti kun tallin laitettiin jo lukkoon. Otin Lamocalta vielä loimen pois ennen lähtöä.

"Heei mua vähä nolottaa tommone, voitasko jo mennä ku mul on heinätkii jo karsinas??"

2 kommenttia: