perjantai 20. helmikuuta 2015

113. Lamocan selässä taas!

Eilen pääsin taas tunnille Lamocalla, viime kerrasta olikin vierähtänyt jo parisen viikkoa. Meillä oli koulutunti ja Lamoca oli ihan huippu hieno (ainakin mun mittakaavassa)!

Alkukäyntien jälkeen tein parit pysähdykset ja voltit käynnissä ja käytiin ravailemaan. Lamocaa sai pidättää jo heti alkutunnista kun se oli niin innoissaan menossa. Tein ravissa ympyröitä ja parit kolmikaariset. Pian tultiin kaikki yhteiselle keskiympyrälle. Nostettiin oikea laukka ja laukattiin kaikki samaan aikaan ympyrällä. Suurensin ympyrää molempiin päätyihin ja hidastin laukkaa, vaikka Lamoca olisi halunnut mennä vain kovaa.
Siirryttiin hetkeksi raviin ja nostettiin uudestaan oikea laukka. Laukattiin taas hetken aikaa ja siirryttiin takaisin raviin. Vaihdettiin suuntaa ympyrällä ja nostettiin vasen laukka. Tähän suuntaan en saanut laukkaa niin hyvin koottua kuin oikeaan, mutta tarpeeksi hyvin siihen, ettei tiputtu raviin vaikka edellä oleva ravasikin! Siirryttiin ihan hetkeksi taas ympyrällä raviin ja nostettiin uudestaan laukka.

Välikäyntien jälkeen otin jalustimet kaulalle, ja tehtiin pitkien sivujen alkuun pieni voltti, jonka jälkeen jatkettiin uralla takaosan sisään taivuttamista. Tehtiin tätä alkuun käynnissä, ja alkuun Lamocaa ei olisi millään kiinnostanut taipua, mutta saatiin parit tosi hyvät pätkät käynnissä!Jatkettiin samaa ravissa ja ekoilla kerroilla ravissa Lamoca tarjosi kaikkea muuta kuin taivutusta. Heppa nosti laukan ja laukkasi varmaan maailman lyhyintä laukkaa. Siirsin takaisin raviin, mutta Lamoca nosti taas uudestaan laukan ja laukkasi pari askelta. Pian se kuitenkin tyytyi tekemään taivutukset kiltisti.

Vaihdettiin suuntaa ja tehtiin toiseen suuntaan samalla tavalla aluksi käynnissä, sitten ravissa. Lamoca oli niin hieno ja taivutti tosi hyvin! Loppuraveissa tehtiin taas pari kolmikaarista, ja annoin Lamocan venyttää kaulaa pidemmälle. Maailman paras heppa♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti