perjantai 6. helmikuuta 2015

108. Pitkästä aikaa Ricolla!

Eilen menin lähes vuoden taun jälkeen Ricolla, ihan hyvillä fiiliksillä lähdin tunnille Ricon ollessa ihan erilainen ratsastaa kuin Lamocan. Rico tuntui tosi pienelle ja se ei ehkä ihan ollut sellainen hevonen jolla haluaisin useammin mennä. Poni venksali inhottavasti päällään sekä pureskeli kuolaimia.

Aloitettiin nopeasti ravailemaan ja hetken ravailujen jälkeen nostettiin vasen laukka katsomon päädystä ja tehtiin pitkälle sivulle loiva kiemura laukassa. Ensimmäisellä kerralla poni tiputti raville kun mentiin liian lähelle Jamillaa. Rico nosti hyvin laukan ja oli tässä vaiheessa vielä ihan kiva. Toiseen suuntaan samalla tavalla, mutta laukka nostettiin avoimelta lyhyeltä sivulta.

Homma levisi käsiin siinä vaiheessa kun tehtiin etuosa käännöksiä yksitellen. Poni ei kuunnellut mitään apuja vaan puski lapa edellä. Jos ei ollut tekemässä käännöstä sai tehdä itsenäistä treeniä, keventelin vain ympäri kenttää. Toiseen suuntaan meni vielä huonommin, en ehkä ihan heti taas ton ponin selkään halua.
Ennen tuntiani harjasin Lamocan, ja kun tulin omalta tunniltani Lamoca oli tunnilla. Siivosin karsinan ja kupit, sekä otin lumipussit jo valmiiksi sen karsinan eteen. Purin Lamocan tunnin jälkeen ja laitoin lumipussit jalkoihin. Harjasin hepan pään ja venyteltiin vähän. Kellon lähestyessä 15 vaille kahdeksaa aloin hiljalleen ottamaan lumipusseja pois jaloista ja laitoin suojat jo jalkoihin.

Otin loimen pois ja harjasin karvat suoriksi magic brushilla. Laitoin satulan ja suitset sekä autoin ratsastajan selkään. Tasoitin karsinan ja lakaisin käytävän. Lähden tänään viikonloppu riparille ja se kestää sunnuntaihin asti, joten tallille en enää tällä viikolla pääse. Tulee ikävä Lamocaa♥


4 kommenttia:

  1. Teidät on haastettu! :) http://kavioilla.blogspot.fi/2015/02/haaste.html

    VastaaPoista
  2. Kivasti kirjoitettu postaus :) Tää viimeisien kuvien heppa on todella ihanan näköinen :3

    welifedream.blogspot.fi

    VastaaPoista