sunnuntai 4. tammikuuta 2015

97. Moccailut


Lauantaina menin tallille puoleen kymmeneen Lamoca oli vielä hetken tarhassa, mutta se otettiin jo pian sisälle. Autoin Lamocan estevalkka tunnille kuntoon ja laitettiin sille takasiin pintelit, kun suojia ei voi vieläkään käyttää haavojen takia. Siivosin karsinan ja lakaisin käytävän tunnin aikana. Kun Lamoca tuli takaisin talliin purettiin se yhdessä Kreetan kanssa ja suunnattiin pesariin kylmäämään jalkoja. Jalat on siis vielä aika turvonneet, mutta Outi sanoi niiden näyttävän jo paremmilta joten antibiootti kuuria ei luultavasti tarvitse ottaa.


Kylmättiin ja pestiin jalat sekä laitoin kaviorasvaa. Lamoca sai olla hetken rauhassa karsinassaan ja sitten menin ottamaan siltä loimen pois ja harjailemaan heppaa. Lamocan toinen ratsastaja tulikin pian ja autoin Mocan kuntoon. Siivosin taas karsinan ja putsasin kupit. Kun Lamoca tuli tunnilta autoin purkamaan sen ja vein varusteet paikoilleen. Kävin jo kastelemaan pyyhkeitä betadinella kun odottelin Kreettaa. Laitoin Lamocalle betadine kääreet kolmeen jalkaan Kreetan pitäessä aina yhtä jalkaa ilmassa etten saa kaviosta naamaan, sillä Lamoca ei yhtään pidä niiden laitosta ja yrittää potkia.

Kun sain kääret jalkoihin Lamoca suuttui kuten yleensä ja meni karsinan toiseen nurkkaan seisomaan eikä katsonut yhtään meihin päin. Heinät kuitenkin houkuttelivat ja se kääntyi syömään niitä pylly meihin päin, hassu heppa. Viimeisen tunnin loputtua mentiin pesemään suitsia ja otin vielä lannat pois karsinasta.


2 kommenttia: