sunnuntai 25. tammikuuta 2015

104. Lauantai päivä tallilla


Niin miksi se aidan tolppa on tossa korkeudessa?

Lauantaina menin tuttuun tapaan tallille vähän ennen puolta kymmentä. Lamoca oli vielä hetken tarhassa ja sain kerrankin edes jotenkin onnistuneita kuvia. Lamoca poseerasi tietysti taas tosi hienosti! Puolen aikoihin Kreetta otti Lamocan sisälle ja laitettiin se estevalkka tunnille kuntoon. Sitten lista tuli ja Lamoca menisi estetunnin lisäksi kaksi viimeistä tuntia yhdeltä ja kahdelta.

Kun Lamoca tuli talliin yhdeltätoista purettiin se Kreetan kanssa ja laitettiin loimi päälle. Jäin harjailemaan Lamocan suojia sekä selvitin Lamocan hännän (käsin ja häntä oli ihan ripulissa) ja harjan. Kun Lamoca oli kuivunut otin loimen pois ja harjailin heppaa. Kun sen ratsastaja tuli, autoin ratsastajaa laittamaan Lamocan kuntoon.Siivosin karsinan ja lakaisin käytävän kun Lamoca oli tunnilla. Kaisla pesi Ninnun suitset joten menin Kaislan seuraksi pesemään Lamocan martingaalin. Putsasin kupit ja hain lunta jo valmiiksi pusseihin etta saisin ne heti Lamocan jalkoihin sen tullessa tunnilta. Tunti loppuikin vasta kymmentä yli kolme ja käärin lumipussit nopeasti Lamocan jalkoihin.

Eilen oli myös hoitajakokous viisitoista yli kolme jonne menin vähän myöhässä, koska jäin laittamaan Lamocalle lumipusseja jalkaan. Lamocan hoitajat oltiin jo ehditty käydä läpi, mutta onneksi Kaisla ja Kreetta sanoivat minun jatkavan Lamocan hoitajana. Käytiin läpi kaikki hoitohevoset ja hoitajien tehtävät. Hoitajakokous kesti n. tunnin ja sen jälkeen menin ottamaan lumipussit pois Lamocalta. Ne oli vähän valahtaneet lumen sulaessa. Laitoin vielä linimentit kaikkiin jalkoihin.Blogitallista voittamani kalenterikin saapui alkuviikosta hienoilla Lamocan kuvilla varustettuna!

Etukansi

Takakansi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti