torstai 22. tammikuuta 2015

103. Hömelö vauhdissa

Lauantaina Lamoca luuli olevansa laama...
Tiistaina Lamoca oli vielä normaalia hömelömpi ja se jos joku on normaalistikkin hölmö, niin miten hömelö Lamoca olikaan Tiistaina? Ainakin tarpeeksi siihen että intouduin kirjoittamaan postauksen perus hoitopäivästä!

Lamoca huomasi heti tallille saavuttuani että kaadoin ison annoksen porkkanoita sen namipussiin. Lamocalla oli varmaan koko loppu illan korvat tötteröllä ja se seurasi jokaista liikettäni tosi tarkkaavaisesti. Pesarissa se kääntyi monesti katsomaan että mitä sä siellä teet ja missä sen porkkanat on. Käytävällä taas se tuijotti tiukasti namipussia kohti, ettei kukaan vain varasta sen porkkanoita. Okei, pakko paljastaa kun tultiin käytävälle Hoffankin namipussi oli aika houkutteleva Lamocan mielestä, sieltä ei kuitenkaan löytynyt porkkanoita joten Lamoca unohti sen nopeasti.

Heti karsinaan päästyään Lamoca tarkisti ruokakuppinsa jos joku olisi vaikka vienyt eräälle hölmöle pienelle hevoselle porkkanan, ei ollut mutta se ei Lamocaa masentanut. Karsinan ovessa oleva kyltti joutui monesti Lamocan suuhun, kun se ei millään uskonut että siinä oleva oranssi naru ei ole tehty porkkanasta.


Sitten ehkä Lamocan päivän kohokohtaan, kun Lamoca pitkän ja kärsivällisen odotuksen jälkeen se vihdoin sai porkkanan. Kun Lamoca tajusi että sen pitää venytellä ennen porkkanan saantia se yritti vähän huijata ja pyöriä ympäriinsä, mutta tyytyi pian kohtaloonsa ja venytti kiltisti. Kun Lamoca oli saanut porkkanansa syötyä ja menin putsaamaan kuppeja se puhalteli lämmintä ilmaa vieressäni ja hamuili käsiäni. Niin ihana heppa!♥

Kuppien pesu oli Lamocan mielestä liian tylsää hommaa, joten se joi puolet vedestä jolla pesin kuppeja ja lopuksi tiskirättikin eksyi herran suuhun. Lamoca ei aina ihan tajua ettei kaikki ole syötävää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti