sunnuntai 18. tammikuuta 2015

102. Vuoden ekat kisat!
Tänään oltiin siis Lamocan kanssa kisoissa 40cm luokassa, tosin ei siellä montaa senkään kokoista ollut hyvä jos edes yksi. Ensi kerralla tavoitteena olisikin 60cm, kun olen päässyt puhtaasti läpi ristikkoluokan ja 40cm.

Tallille menin vähän ennen yhtä ja yhdeltä oli radan rakennus. Opettelin radan ja siinä oli pari vaikeaa kohtaa, joista molemmat loppujen lopuksi muutettiin vähän helpommiksi. Lamoca oltiinkin jo haettu sisälle ja menin harjaamaan sitä. Kiillotin sen oikein puhtaaksi ja menin katsomaan ensimmäisiä ratoja. Pian menin laittamaan Lamocaa kuntoon, sillä en missään nimessä halunnut myöhästyä verryttelystä! Olin sitten vähän liian ajoissa valmis mutta, parempi se kuin myöhässä.Ehdin kävellä pari kierrosta ennen reippaampaa verryttelyä. Ravailin hetken ja pian aloitettiin verryttely hypyt vitos esteelle. Ensimmäinen hyppy ei ihan onnistunut, koska tulin ravissa ja hyppy oli ihan outo. Seuraavalla kerralla meni paljon paremmin kun tulin laukassa. Tulin esteen vielä kerran, niin että viimeinen hyppy siihen suuntaan olisi onnistunut. Tultiin toiseen suuntaan verryttely esteenä valkoinen ristikko. Tulin sen kahdesti ja lopetin hypyt onnistuneeseen hyppyyn.

Rata meni hyvin, yritin ratsastaa mahdollisimman tarkat ja järkevät tiet, ettei puomit tippuisi omien mokieni takia. Lamoca ei ollut tällä kertaa niin reipas kun viime kisoissa, mutta kuitenkin reipas. Nolla virhepistettä jälleen, tästä on hyvä jatkaa vähän korkeampaankin luokkaan! Maailman paras Lamoca


Lamoca meni vielä kaksi rataa, ja niiden jälkeen laitettiin sille Kreetan kanssa lumipussit joka jalkaan. Sitten mun pitikin jo lähteä, mutta Kreetta pystyi onneksi vielä jäämään!

2 kommenttia: