sunnuntai 2. marraskuuta 2014

46. Uudet päitset


Keskiviikkona kauan odotettu paketti Hööksistä saapui, jossa oli Lamocalle uudet päitset ja naru. Torstaina otin ne mukaan tallille ja sovitin niitä Lamocalle nopeasti ennen kuin se lähti tunnille. Siivosin karsinan ja putsasin kupit, ja meninkin laittamaan Tivanoa kuntoon tunnilleni. Tunnin jälkeen laitoin Lamocalle päitset päähän ja narun karsinan oveen, että saisin pari kuvaa uusien päitsien kanssa.

Perjantaina otin Lamocan käytävälle koska se oli ihan kurassa ja halusin harjata sen kunnolla ennen tunteja. Harjailin sitä jonkin aikaa käytävällä, ja sitten siirryttiin pesariin jossa kylmäsin ja pesin jalat. Siitä takaisin käytävälle kuivaamaan jalat. Otin nopeasti pari kuvaa ennen takaisin karsinaan menoa. Laitoin Lamocan kuntoon ratsastajan kanssa ja siivosin karsinan ja kupit Lamocan ollessa tunnilla.



Turvalla on suloinen heppa:3
Lauantaina menin tallille jo seitsemään tekemään aamutallia. Kun oltiin saatu kaikki hommat valmiiksi n. yhdeksän aikaa, kävin nappaamassa Lamocasta pari kuvaa. Lamoca ei saanut kauaa olla tarhassa sillä se meni jo kymmeneltä tunnille. Siivosin taas karsinan ja putsasin kupit. Vaihdettiin hepoille vettä tarhaan ja annettiin puolet päiväheinistä. Lamocan tullessa tunnilta purin sen ratsastajan kanssa ja annoin sen syödä hetken päiväheiniä. Juuri kun olitiin lähdössä pesariin Jamilla meni sinne, joten päätin mennä sinne vasta talutusratsastuksen jälkeen. Laitoin Berryn kuntoon ja talutin sitä hetken talutusratsastuksessa.

Annettiin loputkin päiväheinät ja menin pesemään Lamocan suojat ja harjat (paitsi kaksi uutta). Sen jälkeen mentiin pesariin jossa pesin hännän ja kylmäsin jalat. Kuivasin jalat, laitoin linimenttiä ja kaviorasvaa. Kreetta meni vielä käytävälle Lamocan kanssa, mutta minun piti lähteä kotiin (olin tallilla seitsemästä 15 vaille viiteen eli melkein 10 tuntia:D)...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti