sunnuntai 9. marraskuuta 2014

49. Lunta!

Lauantaina Lamoca oli tarhassa, ja kävin siellä sitä moikkaamassa ja ottamassa pari kuvaa. Tosin koneella huomasin harmikseni tarkennuksien menneen täysin metsään. Lamocalla oli onneksi kaulakappaleellinen loimi, joten vain pää ja korvat olivat märät. Lamoca oli tunnilla 10-12, ja sillä aikaa siivosin karsinan ja kupit sekä autoin turvekuorman kanssa.

Kun Lamoca tuli tunnilta otin sen käytävälle ja laitoin sille jalkoihin lumipussit tosi hienoilla raitapinteleillä. Sitten Lamocalta piti mitata kuume, ei oltu kumpikaan Kaislan kanssa ennen mitattu, ja kukaan ei halunnut auttaa meitä, mutta onneksi siitä selvittiin. :D Sen jälkeen mitattiin vielä Ninnultakin kuume ja onneksi kummallakaan ei ollut kuumetta. Outi oli siis perjantaina sanonut, että niiltä pitää mitata.

Otin lumipussit pois jaloista ja menin pesariin pesemään jalat. Kuivasin jalat ja laitoin vielä linimentit ja kaviorasvat. Vein Lamocan karsinaan, ja sitten meninkin laittamaan Berryä kuntoon talutusratsastukseen, jossa talutin sitä. Talutusratsastuksen jälkeen annettiin Kaislan kanssa hepoille päiväheinät ja tuntien jälkeen kaurat. Sitten menin pesemään Lamocan suitset ja siivosin karsinan nopeasti.


3 kommenttia:

  1. Miks oot poistanu sen sun asennekirjotuksen? Vai eikse vaa näy mulla?��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muokkailin siinä muutamia juttuja ni se oli hetken luonnoksena:D

      Poista