perjantai 14. marraskuuta 2014

51. Laukanvaihtoja Lamocan tapaan

Menin siis Torstaina Lamocalla. Harjasin heppaa jo ennen neljää ja se oli taas ihan likainen. Katsoin hetken neljän tuntia ja menin sitten laittamaan Lamocaa kuntoon. Alkutunnista Lamoca oli paljon laiskempi kuin yleensä, mutta reipastui kuitenkin kokoajan. Aloitettiin käynnissä ihan volteilla ja pysähdyksillä ja aika nopeasti ravissa ympyröillä.

Sitten aloitettiin varsinaisesti tekemään jotain tehtävää. Toiselle pitkälle sivulle kolme volttia ja toinen pitkä sivu avotaivutuksessa. Toiseen suuntaan meinasi vauhti loppua kesken varsinkin avossa, mutta toiseen suuntaan sitä alkoi kertyä jo liiaksi. Välikäyntien jälkeen aloitettiin laukka tehtävä; pituushalkaisijan puolivälissä laukannosto joka toisella kerralla oikea laukka ja joka toisella vasen. Ekat kerrat menikin ihan pieleen - väärä laukka ja sitä seurannut huono tie. Pian Lamoca tajusi tehtävän ja rupesi tekemään sen hienoja lennokkaita laukanvaihtoja. Oli vähän ahdasta, kun mentiin vähän liian kovaa ja tunnilla oli niin paljon poneja.

Tultiin pituushalkaisija vielä pari kertaa ravissa, ja sitten pidemmällä ohjalla kolmikaarista. Käynnissä vielä parit voltit ja pitkät ohjat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti