perjantai 28. marraskuuta 2014

56. Laiskimus Lamoca

Eilen menin tallille vähän ennen puolta viittä ja menin yläkertaan että kysymään kenellä menen. Outi kysyi kenellä olen menossa kisoihin ja sain Lamocan. Tällä kertaa laitoin kannukset sillä kisoissa on kannuspakko. Nopeasti heppa kuntoon, tuli vähän kiire kun en ole tottunut siihen että saan puolelta tietää kenellä menen, mutta kai siihen tottuu.

Lamoca oli alkuun laiskempi kuin piiitkään aikaan, eikä mulla ollut alkuun raippaa kun ajattelin meneväni tunnin ilman kisoja ajatellen. Lamoca oli tosi tahmainen, kun tehtiin alkuun pysähdyksiä ja käynti oli niin vaivalloista. Ravissa sain vähän heppaa reippaammaksi, mutta päätin ottaa raipan mukaan. Tehtiin molempiin päihin isot voltit joissa parin askeleen käyntisiirtymät.

Välikäyntien jälkeen tultiin aluksi pari kertaa ravissa pituushailkaisija, sitten lisättiin kaksi volttia pituushalkaisijalle molempiin suuntiin. Lamoca rupesi puskemaan ulospäin aina päätyä lähestyessä, mutta lopuksi tultiin aika suoraan kun piti kunnon ulkoavut. Laukassa tehtiin vain pieniä pätkiä, sillä kouluradallakin siirtymiset tulevat nopeaan tahtiin. Laukattiin molemmat päädyt molempiin suuntiin, ja Lamoca innostui aikalailla kun tiesi mistä laukataan. 

Koko tunnin ajan yritin keskittyä tarkkoihin kulmiin, ja kyllä ne loppua kohti paranikin tosi paljon! Outi sanoikin lopuksi, että kun jaksoin vain pyytää asetukset ja taivutukset alkoi Lamoca loppu raveissa mennä tosi nätisti.


Sunnuntaina startataan ekoissa yhteisissä koulukisoissa Lamocan kanssa luokassa HeC:1 2000. Ollaan vasta numero 19 ja lähtömme on vasta viiden jälkeen.

4 kommenttia:

  1. Mikä kamera sulla on? Mitä asetuksia käytät, kun kuvat on näin valoisia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Canon eos 1100D, asetuksina: Tv ISO 6400, valotusaika 1/80 ja valkotasapainossa valkoinen loisteputki. Välillä tietysti vielä muokkailen asetuksia riippuen valoisuudesta sekä koneella vielä vähän valoisammiksi :)

      Poista