keskiviikko 12. marraskuuta 2014

50. Kaurakorva

MAANANTAI 10.11

Menin tallille joskus neljän aikaa ja otin Lamocan käytävälle. Harjasin nopeasti vain jalat ja laitoin niihin taas lumipussit. Annoin niiden olla taas n. puoli tuntia, mutta ne alkoivat sulaa jo ensimmäisten kymmenen minuutin aikana. Harjasin Lamocaa käytävällä sen aikaa kun sillä oli pussit jalassa. Otin lumipussit pois, mutta ne eivät olleet tehonneet niin hyvin kuin viimeksi kun lumi ei ollut niin kylmää. Laitoin joka jalkaan linimenttiä ja kaviorasvaa. Kun Lamoca meni tunnille siivosin karsinan ja kupit.TIISTAI 11.11

Olin tallilla jo puoli neljältä ja harjasin Lamocan kunnolla karsinassa. Sitten mentiin pesariin ja kylmäsin sen jalat tällä kertaa vedellä. Sitten mua pyydettiin auttamaan Lilin kanssa joten otin Lamocan käytävälle pesarista Lilin viereen ja autoin varustamaan sen. Sitten pääsin kuivaamaan Lamocan jalat ja laitoin linimentit ja kaviorasvat. Laitoin Lamocan hetkeksi Karmenan karsinaan että sain karsinan siivottua. Sitten siirsin Lamocan takaisin omaan karsinaan ja putsasin kupit.


KESKIVIIKKO 12.11

Tänään olin tallilla vähän neljän jälkeen ja Lamoca olikin tunnilla. Siivosin karsinan ja putsasin kupit ja sitten Lamoca tulikin jo tunnilta. Autoin ratsastajaa purkamaan Lamocan ja jäin harjailemaan Lamocaa. Harjasin suojat ja huovan puhtaaksi sekä karstasin karvan ja satulavyön pehmusteen. Lamoca meni taas kuudelta tunnille ja siivosin taas karsinan. Putsasin harjat ja kirjoitin Lamocan kauramäärät uudelleen sen karsinan eteen, tosin se on nyt vielä sotkuisempi kuin ennen... Laitoin Lamocalle loimen päälle ja linimentit jalkoihin kun se tuli tunnilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti