sunnuntai 23. marraskuuta 2014

55. Maailman paras Lamoca!♥

Tänään oltiin Lamocan kanssa meidän ekoissa yhteisissä kisoissa ja luokkana oli ristikko luokka. Menin tallille jo ajoissa yhdeksän aikaan ja etin kaikki varusteet valmiiksi Lamocan kohdalle. Hain Lamocan sisälle ja menin opettelemaan radan. Kävelin sen pari kertaa läpi ja se oli onneksi aika helppo. Harjailin Lamocaa ihan rauhassa ja yhdeltätoista Outi sanoikin ylättäen että kaikkien pitää mennä nyt verkkaamaan. Noh, rupesin kiireesti pyörittelemään pinteleitä Lamocalle, onneksi Greta tuli auttamaan. Nopeasti satula ja suitset, martsa jäi laittamatta mutta laitoin sen radalle.


Verkassa Lamoca meni pää ylhäällä, kovaa ja korvat hörössä. Kun tultiin ravissa pai ristikkoa hypyt ei onnistunut yhtään, mutta laukassa meni paljon paremmin joten päätin tulla kaikki esteet radallakin laukassa. Yhdessä hypyssä meinasin tulla alas kun Lamoca hyppäsi yllättäen tosi kaukaa, kun se yleensä hyppää tosi läheltä.

Mentiin hetkeksi talliin kun ensimmäiset seitsemän jäi maneesiin. Kun mentiin takaisin otin vielä kaksi verkka hyppyä. Radalla Lamoca luuli olevansa vähän korkeammassa luokassa, se oli niin innoissaan! Mentiin joissakin kohdin vähän liian kovaa varsinkin sarja, mutta kun tein seiskan ja kasin välillä liian ison pidätteen pudotti Lamoca raville. Lamoca oli niin huippu! Mentiin varmaan kaikista koviten koko luokassa ja puhdas rata. Kun mentiin loppujen ratojen ajaksi seisomaan toiseen päätyyn kävi Lamoca tutkimaan peilejä ja katsomaan kuka on noin komea poika? Ja lopulta Lamoca kaatoi jakkaran kun se tökkäsi sitä. :DVideo laatu...
Lamoca meni vielä kaksi rataa. Kun se tuli talliin se söi kaurat ja sitten mentiin heinien kanssa käytävälle jossa laitoin joka jalkaan lumipussit ja kaviorasvat. Otin lumipussit pois ja laitoin vielä linimentit.

Ensi viikon sunnuntain koulukisoihin toivottavasti pääsen Lamocalla, vielä kukaan muu ei ole toivonut sitä.4 kommenttia: