perjantai 31. lokakuuta 2014

45. Pomppuja Tivanolla!

Torstaina meninkin taas Tivanolla estetunnin. Poni oli heti alkuun kuulolla ja liikkui hyvin. Hetken ravailun jälkeen tehtiin molempiin päihin voltit, joissa oli tarkoituksena väistättää takaosaa ulos. Eihän siitä mitään tullut... Pian alettiin tulemaan puomeja, joka onnistui heti paljon paremmin. Poni alkoi jo vähän innostua ja lisäämään vauhtia puomeilla.

Nostettiin kaikki yhtäaikaa laukka ja hetki kenttää ympäri laukkailua, Tivanon kanssa sujui heti paremmin, kun verkattiin näin (viime tunnilla ei laukattu ennen esteitä). Toiseen suuntaan nosto oli vähän tahmainen, joten vähän raipalla avustusta ja poni pukitti melkein paikallaan. Esteinä oli tällä kertaa kolmen esteen innari tasapainon kehittämiseksi. Ennen esteitä poni kiihdytteli välillä turhan paljon, ja esteiden jälkeen taas teki laukanvaihdon pukin kautta. Lopuksi tultiin kaikki vähän isompina, mutta niistä ei ole kuvia...

Poni oli taas tosi kiva ja se onkin Lamocan jälkeen toisiksi paras, en olisi ikinä uskonut sen olevan noin kiva. Mutta Lamocan selkään on jo ikävä. </3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti