sunnuntai 5. lokakuuta 2014

36.

Tänään oltiin Lamocan kanssa Match showssa! Rapsuttelin alkuun Lamocaa kun se oli tarhassa, ja sitten kun tuli aika ottaa se sisälle taisi jokin hölmöily vaihe mennä päälle... Lamoca antoi kiltisti kiinni, mutta sen tarhakaveri Lili ei ja se rupesi riehumaan eikä antanut millän ottaa kiinni. Noh, sitten Lamocakin hermostui ja rupesi riuhtomaan ja rieumaan hyppimällä pystyyn. Hetken se siinä riehui, kunnes päästin sen irti. Hetken se jaksoi riehua ympäri tarhaa, mutta rauhoittui taas pian. Saatin Lili jäämään tarhaan ja Lamoca pois tarhasta pienellä avustuksella. Matkalla talliin Lamoca pysähtyi ja jäi katsomaan Liliä, ja kun sain sen liikkelle rupesi se taas vähän pomppimaan. Tallissa se kuitenkin rauhoittui onneksi aika nopeasti.

Kun olin harjannut Lamocaa hetken sain kuulla, että ratsuhevosille pitää tehdä sykeröt. Pienellä avustuksella siitäkin selvittiin. :D Harjasin vielä hetken Lamocaa ja menin katsomaan ensimmäisiä pareja, että oon ihan varmasti kartalla mitä pitää tehdä. Harjasin vielä nopeasti kaikki pölyt pois ja laitoin suitset päähän ja lähdettiin kentälle yhdessä Dillen kanssa, joka oli meidän pari.

Kentällä kävelytin Lamocaa, tein pysähdyksiä ja ravasin mahdollisimman reippaasti. Kun mentiin kehään Lamocan kanssa käveltiin vähän liian hitaasti, ja tuomarikin huomautti siitä, mutta ravissa varmaan mentiin ihan hyvässä temmossa.

Tuomarin arvostelu:

Edustaa hyvää ratsuhevostyyppiä, suurilinjainen, saisi olla ryhdikkäämpi, ilmeikäs pää, pitkä kaula, pitkä hieman pysty lapa, hyvä säkä ja syvyys, hyvin kulmautunut takaosa, hyvä luusto edessä, erittäin ahdas ympäriinsä, käynti saisi olla aktiivisempaa ja jäntevämpää, tahdikas hieman lyhyt ravi.

Lopuksi kaikki punaisen ruusukkeen saaneet tulivat vielä kehään, joista katsottiin tyylikkäin pari, paras esittäjä ja BIS-hepat. Siinä ei Lamocan kanssa saatu mitään, mutta olin kuitenkin tosi tyytyväinen ja iloinen.

Tallissa Lamoca sai paljon leipää, harjasin sen, purin sykeröt ja laitoin linimenttiä takasiin. Onneksi se hölmöilykin loppui talliin tulon jälkeen. :D

Niin hieno!♥


Lamoca näyttää vähän paksulta :Dd


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti