sunnuntai 12. lokakuuta 2014

38.

Tällä viikolla oon taas ollut joka päivä tallilla (paitsi sunnuntaina, kun se on suljettu) hoitamassa Lamocaa, ja taas on tullut huomattua kuinka ihanan hömppä se on!♥

Tiistaina jouduin laittamaan Lamocan loimen sen oveen kolme kertaa, kun Lamocan mielestä se maistui niin hyvältä, että se pitä saada kokoajan pois ovesta. Kerran se astuin sen päälle ja esitti ettei huomaa mitään... :D Pesarissa ollaan taas käyty ahkerasti kylmäämässä jalkoja. Yksi päivä kokeilin käyttää kylmäyssuojia, mutta ne eivät toimineet yhä hyvin, joten pysytään ihan perinteisessä vesikylmäyksessä. Pesarissa Lamoca on korvat hörössä ja tökkii ohi kulkevia, jos se vaikka sais jotain. 

Torstaina menin tunnillani Fionalla, ja en ollut taaskaan kovin innoissani, koska se on niin pieni. Eikä se oo myöskään Lamoca. Lamoca on paras.♥ Mentiin maastoon, ja otettiin Fionan kanssa ylimääräisiä laukkapätkiä, koska se oli niin pieni ettei kestetty matkassa mukana ravissa. Ja laukkapätkällä jäätiin aika paljon jälkeen...  Onneksi mun ei tarvinnut hoitaa ponia yhtään kun se oli jo tunnilla ja jatkoi myös, joten pystyin hoitamaan Lamocaa. 
2 kommenttia:

  1. No eiköhä se oo iha hyvä jos meet muillaki. Ratsastustaito ei oo pelkästää sitä et osaa mennä vaa yhel hevosella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oon tosta ihan samaa mieltä, mutta ois ollut kiva mennä maastossa Lamocalla, kun ei me siellä ihan joka viikko käydä. Ja onhan varmasti muutenkin kaikilla semmosia hevosia joista tykkää tosi paljon, ja joitain joista ei niin paljoa tykkää. :) Fionasta tykkäsin kuitenkin ennen tosi paljon, mutta musta on alkanut tuntumaan että ponin laiskuus johtuu aina siitä, että olen sille jo vähän iso (tai siltä se ainankin tuntuu).

      Poista