lauantai 4. lokakuuta 2014

35.

Torstaina olisin mennyt Tivanolla, mutta vaihdettiin Lamocan ratsastajan kanssa niin sain Lamocan♥ Tunnista en muista kauheesti enään mitään, mutta yritän kirjoitta jotain.

Alkuun käynnissä pysähdyksiä ja voltteja, sitten kevyessä ravissa voltteja ja ympyröitä. Jo heti alkuun sai hidastaa aika paljon, kun Lamoca meni aika kovaa... Päätyihin tehtiin pääty-ympyrät puomien yli ja siinä alkoi vahti kiihtymään välillä vähän liikaakin. Parilla kerralla ajauduttiin ihan puomin ulkoreunaan, koska käänsin vain ohjalla (ehkä se vauhtikin vaukutti asiaan...).

Sitten tehtiin pääty ympyrät laukassa ja viimeistään siinä mentiin ylinopeutta... Lamoca oli siis aika innoissaan ja ennakoi aikalailla laukannostoja. Puomeille tultiin korvat tötterössä ja siihen liioiteltu hyppy. Lopuksi tehtiin vielä pari kertaa kolmikaarista pidemmällä ohjalla ja kaulalla. Lamoca venyttikin kaulaa aika hyvin. 


Huomenna menen Lamocan kanssa Match Showhun ja jännittää vähän saanko heppaa liikkumaan kunnolla. :D Harjoiteltiin tänään kyllä vähän mätsäriä varten, mutta shetujen kanssa joten se oli vähän eri asia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti