maanantai 27. lokakuuta 2014

44. Viime viikon talleilut +paljon kuvia


Viime viikolla olin joka päivä tallilla ja kamerakin oli monta kertaa matkassa mukana, joten paljon kuvia ja vähän tekstiä tällä kertaa.

Maanantaina kun tulin tallille harjasin Lamocan nopeasti ja menin pesariin kylmäämään ja pesemään jalat. Autoin Lamocan kuntoon tunnille ja siivosin karsinan ja kupit sillä aikaa. Laitoin namin kuppiin ja lähdin kotiin.

Tiistaina Lamocan veli Lakarmo tuli takaisin hubsille, kun se oli ollut sairaslomalla vähän aikaa. Lamoca olikin aika innoissaan ja rupesi hyörimään ja pyörimään ympäriinsä karsinassa. Harjasin sen kunnolla, koska ei menty pesariin tänään, kun ei siitä olisi varmaan tullut mitään Lamocan ollessa niin innoissaan. Laitoin Lamocan tunnille kuntoon ja purin sen tunnin jälkeen. Laitoin linimentit jalkoihin ja loimen päälle.

Lamoca oli niin innoissaan, että heinätkin lensi naamalle! :DKeskiviikkosta en enää muista paljon mitään! Kylmäsin kuitenkin jalat, harjasin hepan ja autoin tunnille kuntoon.

Torstaina olisin mennyt oman tuntini jälkeen taluttamaan Lamocaa, mutta se ei tarvinnutkaan taluttajaa, joten siivosin karsinan ja putsasin kupit ja jäin odottelemaan Lamocaa. Autoin ratsastajaa purkamaan Lamocan, ja jäin harjailemaan sitä, kun en ollut ennen omaa tuntiani ehtinyt. Laitoin sen taas kuntoon seuraavalle tunnille.Lamoca ja Karmena

Lamoca tykkää kameralaukusta :D
Perjantaina harjaslin Lamocaa ja autoin sen kuntoon tunnille, ja siivosin karsinan ja putsasin kupit.

Lauantaina ei ollut tunteja koska oli Hihs matka, mutta en mennyt sinne vaan tallille. Tallilla ei ollutkaan muita, kun minä ja Kaisla, joten saatiin hoitaa ihan rauhassa. Alkuun hepat oli tarhassa ja otettiin parit kuvat niistä. Täytettiin heppojen juomakupit, mutta pidempi letku oli rikki eikä lyhyempi ihan yltänyt Lamocan tarhaan. Tuotiin hepat sisälle ja Lamoca oli taas vähän riehakkaammalla päällä. Parilla pompulla selvittiin kuitenkin matkasta ja Lamoca käveli hirmuisan nopeasti...

Odotettiin että hepat syö ja pestiin suitset sillä aikaa. Sitten otin Lamocan käytävälle, ja kasan heinää mukaan, koska Lamoca on niin mahdottoman hidas syömään. Lamoca kesti ekaa kertaa käytävällä paikallaan niin että se oli vain toiselta puolelta kiinni. Kun vein Lamocan takasin karsinaan se teki heti lannat, joten siivosin vielä nopeasi karsinan.

Sunnuntaina laitoin Lamocan Kreetan kanssa kuntoon, ja siivosin karsinan kun Kreetta meni Lamocalla. Purettiin se, loimi päälle ja heppa sai jäädä hetkeksi karsinaan. Menin kylmäämään Lamocan jalat ja Kreetta sanoi tulevansa kohta pesariin, mutta taisi eksyä matkalla kun ei koskaan tullut. ;D Kuivasin jalat ja laitoin kaviorasvaa. Autoin Lamocan taas kuntoon tunnille ja siivosin karsinan pikaisesti ja lähdin kotiin.

Tässä oli tälläinen ehkä vähän sekava postaus siitä mitä mä viikon aikana teen tallilla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti