perjantai 28. elokuuta 2015

188. Hyvä, parempi, Lamoca


Sunnuntain kisoista en odottanut kovin onnistunutta rataa, sillä torstaina esteet meni vähän miten meni. Saatiin kuitenkin ehkä paras rata mitä olen ikinä mennyt! Eli puhdas rata ja sopivassa tempossa. Näin jopa paikat joten kuten esteille ja Lamocalla ainakin tiesi paikat jos mä en tiennyrt.

Verkassa Lamoca oli aluksi tosi laiska, mutta se heräsi tosi hyvin kun Kreetta kävin kesken verkan kunnia kierroksella sillä. Jatkoin sitten verkkaa ja otin hypyt. Toiseen suuntaan otin kaksi hyppyä, yhden ristikolle ja yhden okserille. Toiseen suuntaan yhden pystylle ja kaksi okserille, sillä ekalla kerralla kun tultiin okseri laukka jäi turhan paljon paikalleen ja Lamoca lähti yllättäen hyppyyn liian askeleen liian kaukaa kun oletin ja jäin jälkeen. Tultiin uudestaan ja saatiin askel sopimaan.


Radalla ekalle esteelle lähdettiin tosi kaukaa, sillä laukka jäi taas vähän liian paikalleen. Toka meni hyvin, kolmonen oli sarja joka oli poni välillä. Otin laukan tosi lyhyeksi ja sarja ei jäänyt edes ahtaaksi! Nelonen tuli vähän pohjaan, ja linja jossa oli vitos ja kutos este niin vitonen hyvin ja laukka alkoi vähän venymään loppua kohden. Kutosellekkin saatiin hyvä hyppy, mutta seiskalle tuli vähän kiire kääntää kun vauhti oli kiihtynyt linjalla. Kasille saatiin hyvä tie sekä hyppy.

Radan jälkeen loppuverkkailin hymyssä suin ja päästiinkin vielä kunnia kierrokselle! Mentiin ensimmäisinä kunnia kierroksella ja Lamoca oli ihan innoissaan ja meni niin kovaa että muut jäivät jälkeen. Käveltiin tallin pihaan jossa meistä otettiin vielä parit kuvat.1 kommentti:

  1. Sinut on haastettu! http://mkriding.blogspot.fi/2015/08/liebster-awards-2.html

    VastaaPoista