perjantai 14. elokuuta 2015

181. Hitaasti mutta varmasti


Lauantaina oli rästillä yhdeltä ja menin Ninnulla kun minut oli unohdettu listasta niin sain jonkun ylijääneen hevosen. Alkutunnista Ninnu oli tosi laiska kuten yleensä, mutta lopputunnista poni liikkui hyvin eteen.

Aloitettiin käyntien jälkeen ravissa pitkille sivuille käynti siirtymät ja päätyihin ympyrät. Ekoissa siirtymissä poni oli hidas, mutta suurimmaksi osaksi se lähti ennakoimaan ravi siirtymiä. Pääty-ympyröillä poni liikkui kivasti, vaikka välillä vauhti vähän hiipui. Välikäyntien jälkeen siirryttiin yhteiselle ympyrälle jossa tehtiin ravissa pohkeen väistöjä takaosa ulos. Nämä ei meillä onnistunut yhtään kumpaakaan suuntaan kun Nibs ei halunnut hidastaa.


Laukattiin kaikki samaan aikaan ja laukka oli kaikista paras kaikista askellajeista. Siinä poni liikkui eteenpäin ihan omasta takaa. Laukattiin molempiin suuntiin ja siinä poni keräsi vähän kierroksia että loppuraveissa sai hidastaa kun Ninnu meni liian kovaa!

6 kommenttia:

 1. Kannattaisi oikeasti opetella katsomaan eteenpäin ja painamaan ne kantapäät alas...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niistä virheistä niin vaan eroon pääse :D ja et tainnu nimellä uskaltaa tulla, mutta tunnistin kyl kuka oot :))

   Poista
  2. Oon aika 100% varma että et tiiä kuka oon

   Poista
 2. Tää oli todella hyvin kirjoitettu tuntipostaus, vaikka tietenkin tekstiä olisi saanut olla hiukan enemmän :) Hienoja kuvia!

  welifedream.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja juu oli vähän vaikea saada kirjoitettua edes mitään kun tunnista oli mennyt aikaa jo lähes viikko :/

   Poista