keskiviikko 26. elokuuta 2015

187. Vakavasti otettava esteratsukko

Viime viikon torstaina sain Lamocan onneksi myös "normi tunnillenikin" ja tällä kertaa treenattiin esteitä viikonlopun kisoja varten joista tulee postaus myöhemmin. Tuli todistettua etten tosiaankaan ole esteratsastaja ja fiilikset eivät olleet kovin hyvät tunnin jälkeen...

Lamoca oli tosi laiska koko tunnin ja se jäi pohkeen taakse. Alkuverkaksi tultiin ravissa puomeja ensin keventäen sitten kevyessä istunnassa. Puomeille sai kuitenkin hidastaa sillä puomit olivat poni väleillä. Kevyessä istunnassa sain itse kiinnittää vähän liiankin paljon huomiota asentooni, mutta Lamoca meni silti hienosti. Tultiin puomit molempiin suuntiin, sitten tehtiin itsenäisesti laukannostoja käynnistä.
Laukka nousi yllättävän terävästi ja saatiin tosi hyvä aktiivinen laukka. Alaspäin siirtymiä pitäisi treenata vielä enemmän, sillä ei saatu yhtäkään siirtymää suoraan käyntiin laukasta. Toiseen suuntaan samalla tavalla, nostot parani joka kerta. Kun oltiin laukattu käveltiin välikäynnit ja niiden jälkeen tultiin pientä ristikkoa ensin ravissa. Eka hyppy meni tosi laiskasti, mutta toisella kerralla Lamoca lähtikin liian kaukaa ja jäin jälkeen hypyssä.

Tultiin myös toista ristikkoa verkka esteenä, mutta se tultiin laukassa. Se tultiin kolme kertaa, joista kaksi hyvää hyppyä ja yksi liian pohjaan. Sitten tultiin kolmen esteen "rata", ensin kahden ristikon linja johon oli tarkoitus saada viisi laukka askelta, sitten okseri toisella sivulla. Linja jäi meille vähän ahtaaksi, sen takia tultiinkin toiselle ristikolle vähän pohjaan. Okserille Lamoca teki molemmilla kerroilla jätti hypyt ja mä yritin päästää mukaan hyppyihin. 1 kommentti:

  1. Sinut on haastettu! http://mylifewithtoper.blogspot.fi/2015/08/minut-on-haastettu.html

    VastaaPoista