perjantai 21. elokuuta 2015

185. Ympyrällä maailman loppuun asti

Lamocan mielipide väistöistä

Viime viikon torstaina menin Lamocalla ja heppa meni niin hienosti, mutta ratsastaja ei. Oli tosi kuuma ilma joten en jaksanut ratsastaa ihan 100% ja kaiken lisäksi mua kävi sattumaan mahaan kun en ollut ehtinyt syödä mitään, joten harjoitusravissa ei ollut kovin mukava istua.

Tunti aloitettiin käynti väistöillä ja väistöt eivät tosiaankaan ole meidän vahvuus, lisää treeniä siis niihin! Saatiin kuitenkin välillä ihan hyviä pätkiä molempiin suuntiin, mutta kauniille se ei näyttänyt sillä Lamoca tuli tosi paljon kättä vasten. Lähdettiin ravailemaan ja ravissa Lamoca oli oikein mukava, tosin vähän laiska. Lamoca sai mennä taas pidemmällä ohjalla, kuten aina alku ja loppu tunnista.
Ravailujen jälkeen siirryttiin yhteiselle ympyrälle, jossa laukattiin aluksi yksitellen ja sitten kaikki samaan aikaan. Yksitellen laukkaamisessa Lamoca kävi ennakoimaan nostoja, mutta laukassa oli kuitenkin rauhallinen. Kun laukattiin kaikki samaan aikaan sain laukan yllättävän hyvin kokoon, sillä Lamocalla on tosi pitkä laukka askel jota se ei millään haluaisi lyhentää!

Toiseen suuntaan samalla tavalla, harjoitusravissa menin kamalaan etukönöön, koska mahaan sattui enkä voinut istua kunnolla. Loppuraveissa Lamoca oli niin hieno, olin niin ylpeä. Kyllä Lamocasta vielä joskus kouluheppakin saadaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti