torstai 14. huhtikuuta 2016

288. Kansikuvapoika
Nyt ei ole (taaskaan) vähään aikaan tullut muuta kuin tunti- tai kisapostauksia, joten nyt on pitkästä aikaa ihan perus "päivittely" postauksen vuoro. Mitään kovin erikoista ei ole tapahtunut, mutta kuvia on kertynyt taas sitäkin enemmän!

Lamocalle ostin siis uudet päitset ja narun, tästä taisin jo jossain postauksessa mainita. Niissä on ihanat valkoiset karvapehmusteet turvalla ja niskassa, mutta ne alkavat jo nyt olla enemmän harmaat kuin valkoiset. Lamocan häntä on alkanut taas kesän tullessa hilseilemään, joten Relaxant animalin hoitoseerumia tarvitaan taas ja äkkiä!


Harjan nypin tässä tämän kuukauden puolella, kun se oli jo päässyt ihan liian pitkäksi. Myös niskasiili, korvakarvat ja otsatukka saivat tasoituksen, Lamocan ja Lakarmon tarhaa olen myös ahkerasti siivonnut monta kertaa viikossa. Ollaan myös Lamocan kanssa harjoiteltu temppuja, joista "älä kerjää" on yllätyksekseni sujunut parhaiten. Ekaa kertaa kun yritin opettaa tuota temppua Lamocalle se sitkeästi ainakin viisitoista minuuttia tökki minua kun yritti saada namin, nyt se tajuaa heti kääntää pään pois jolloin se saa namin. Tämän opetteluun meni vain pari päivää, nyt yritetään keskittyä ylähuulen nostoon, mutta Lamoca ei vaan millään meinaa tajuta tämän ideaa.


Tämän viikon tunneista tulee piakkoin postaus, maanantaina valkan piti poikkeuksellisesti Tuija ja saatiin paljon hyviä vinkkejä. Lamoca tosin näki jotain omia esteitään, sellaisen koikkaloikan herra teki laukkalävistäjälle. Tänään meninkin parin vuoden tauon jälkeen Liskalla, mutta siitä ponista ei kyllä kouluponia tule.2 kommenttia: