maanantai 11. huhtikuuta 2016

287. Menoa ja meininkiäEilen startattiin Lamocan kanssa meidän eka 70cm ja tuo otsikko kuvaa kyllä hyvin meidän rataa. Lamoca nimittäin kuumui aika paljon ja minä siellä sitten keikuin vain mukana. Aamulla maksoin lähtömaksun heti ensimmäisenä sekä opettelin radan, sitten mentiin hakemaan Lamocaa sen toisen ratasastajan kanssa. Laitettiin sitten heppa kuntoon ja minä menin Lamocalla vasta toisena joten ehdin hyvin katsoa Lamocan ensimmäisen radan.

Sitten menin nopeasti Lamocan selkään, mutta myöhästyin silti vähän verkasta. Minun piti sitten heti tulla ne esteet, joten en ehtinyt ihan saada heppaa kunnolla kuulolle. Ensimmäinen verkkahyppy meni hyvin joten otin ensimmäiseen suuntaan vain yhden hypyn. Toiseen suuntaan okserille ensimmäinen hyppy oli katastrofi ja meinasin pudotakkin. Lamoca lähti hyppyyn tosi kaukaa jolloin jäin itse jälkeen. Toinenkaan hyppy ei mennyt putkeen ja jouduin ottamaan vielä kolmannenkin hypyn joka onnistui.Lamoca halusi mennä vähän isompia esteitä :D


Radan eka hyppy ei ihan sopinut ja puomi kolahti, muttei sentään pudonnut. Toinen ja kolmas este hyvin ilman mitään ongelmaa, neloselle eli sarjalle askel ei sopinut ollenkaan jolloin a-osalle tultiin pohjaan ja b-osalle liian kaukaa. Vitonen hyvin, kutonen pohjaan koska Lamoca tuli tosi vahvaksi jolloin laukkakin venyi liikaa. Seiskalle huono tie mutta ihan hyvä hyppy, kasillekin ok. Uusinnassa ennen ekaa Lamoca tipautti raville koska tein liian ison pidätteen ja siinä linjalla laukka venyi liikaa joten tultiin taas pohjaan. Toinen linja jossa eka vähän kaukaa samoin toka. Vika este hypättin ihan vinoon, mutta Lamoca nosti hyvin jalkansa.

Ihan sijoituksille ei ylletty, kolmannesta sijasta jäi seitsemän sadasosa sekuntia eli ei todellakaan paljon! Kuitenkin oltiin 4/11 eli tosi hyvin! Käveltiin loppukäynnit kentällä ja käveltiin lopuksi vielä tallin ympäri. Tallissa laitoin Lamocalle kylmäyssuojat jalkaan ja ne olivat sillä sen aikaa kun vein varusteet pois sekä harjasin suojat. Sitten vein hepan takaisin tarhaan heinäkasan kanssa.


Ja tarhassa heti piehtaroimaan!

2 kommenttia:

  1. Apua, minulla tuli aivan hirmuinen kisakuume esteille! No mutta noista pienistä virheistä oppii ja seuraavissa estekisoissa menee varmasti paljon paremmin, ehkä pääsette jopa sijoille! ;) Mutta kiva kuulla, että olitte noinkin lähellä sijoitusta! :)

    VastaaPoista