perjantai 16. lokakuuta 2015

206. Pitkästä aikaa esteitä!


Viime viikon torstain hypättiin pitkästä aikaa ja menin Lamocalla. Esteet olivat n. 50cm eli juuri meille sopivalla korkeudella. Saatiin lähes aina hyvä paikka esteelle tai puomille, mutta pari kertaa tuli vähän hassuja hyppyjä.

Alkuverkaksi tehtiin ensin avotaivutusta ravissa, meni ihan hyvin mutta Lamoca yritti korvata työn teon vauhdilla. Lamoca sai mennä avotaivutuksissa vähän pidemmällä kaulalla, mutta ei niin paljon kuin yleensä. Sitten alettiin avojen lisäksi tulemaan ravissa puomi pääty ympyrällä. Tultiin pari kertaa ravissa molempiin suuntiin, sitten laukassa. Sain säädeltyä laukka askeleen pituutta paljon paremmin kuin edellisellä katastrofi puomi tunnilla, ja saatiin nyt askel osumaan lähes aina.

Lamocan mielipide avotaivutuksesta


Paristi jäi puomi etu- tai takajalkojen väliin, mutta sitten tultiin uudelleen että puomi osuu paikalleen. Sitten aloitettiin hyppäämään ja esteet olivat kolmikaarisen kiemuran tiellä. Ensimmäisellä kerralla tultiin ekalle esteelle ravissa ja mentiin vain kaksi ensimmäistä estettä. Tultiin sitten kolme kertaa kiemura siihen suuntaan, kerran puomi putosi ensimmäisellä esteellä kun laukka oli löysää.

Vaihdettiin suuntaa ja tultiin toiseenkin suuntaan sama. Meni muuten hyvin mutta toiselle esteelle askel ei sopinut joten Lamoca päätti ravata sen yli. Ravattin vielä loppuravit joissa Lamoca meni tosi hienosti ja pyöreänä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti