keskiviikko 7. lokakuuta 2015

203. Viime viikon tunnit

Viime viikon valkassa jatkettiin (harmillisesti) taas Aten kanssa. Tällä kertaa mikään ei ottanut onnistuakseen ja poni lähinnä juoksi pää pystyssä. Tehtiin voltteja ei mitään ihmeellistä, tunnista en tee erillistä postausta sillä kuvia ei ole. Torstaina pääsin onneksi Lamocan selkään, mutta sekään tunti ei onnistunut, vaikka saatiinkin ehkä meidän parhaat väistöt ikinä, myös laukassa!

Osasyy siihen etten saanut Lamocaa menemään rentona oli varmasti alkuverkka. Ehdittiin ravaamaan vain noin kierroksen verran siten että Lamoca saa venyttää kaulaa pyöreänä, kunnes jouduin jo ottamaan ohjat kunnolla käteen kun alettiin tekemään väistöjä. Tehtiin molempien pitkien sivujen alusta väistöä kohti pituushalkaisijaa josta jatkettiin suoraan kohti päätyä. Väistöissä Lamoca olisi saanut polkea vielä vähän enemmän ristiin, mutta silti meni väistöt paremmin kuin ikinä ennen!Tehtiin väistöt molempiin suuntiin eikä suunnissa ollut sen kummempia eroja. Raviväistöjen jälkeen siirryttiin laukkaväistöihin ja ne meni vähän miten meni, tosin saatiin yksi ihan super hyvä väistö! Tehtävänä oli tehdä ensin voltti laukassa ja sitten väistö kohti pituushalkaisijaa pitkältä sivulta. Tehtävä olisi varmasti mennyt kaikkien osalta paremmin jos tilaa olisi ollut käytössä enemmän, sillä puolikas maneesi ja monta hevosta ei ole hyvä yhdistelmä. Nimittäin aina kun tuli voltilta joku oli edessä etkä päässyt jatkamaan pitkälle sivulle laukassa.

Tehtiin vielä vähän raviväistöjä ennen kuin siirrytiin toisen suunnan laukkaväistöihin. Toiseen suuntaan ei saatu sen parempaa menestystä sillä oli niin ahdasta ettei mahtunut laukkaamaan. Loppuraveissa mentiin kolmikaarista jonka Lamoca sai mennä pidemmällä kaulalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti