tiistai 14. huhtikuuta 2015

134. Kenttäkausi avattu!



Lauantaina menin siis irtotunnille, ostin siskoltani yhden tunnin ja onnekseni sain Lamocan. Hain Lamocan maneesista ja kentällä otin martingaalin pois, sillä sitä ei tarvittu koulutunnille. Heppa tuntui melko laiskalle, mutta se olikin jo ollut estevalkka tunnilla ja oli luultavasti vähän väsynyt.

Tein parit pysähdykset ja voltit ohjat tuntumalla, ja pian lähdettiin ravailemaan. Annoin Lamocan venyttää kaulaa vähän pidemmälle, mutta en kuitenkaan niin paljoa kuin yleensä. Keräsin ohjat melko nopeasti käteen ja asettelin ja taivuttelin heppaa volteilla ja ympyröillä. Sitten aloitettiin ihan tehtävänä tekemään voltteja, ja aina uralle tullessa käynti siirtymä. Voltit meni hyvin, mutta pidätteet eivät aina meinanneet mennä läpi.







Vaihdettiin käynti siirtymän tilalle laukannosto ja laukkaa niin pitkään kun tuntuu hyvältä. Ekat nostot eivät olleet hyviä ja teräviä sillä pidätteet eivät menneet läpi. Nostot parani loppua kohden ja laukastakin tuli hyvää ja energistä. Tehtiin toiseenkin suuntaan samalla tavalla voltit ensin käynti siirtymän kanssa sitten laukannoston kanssa. Tähän suuntaan saatiin oikeita nappuloita löytymään paremmin ja Lamoca oli paljon paremmin avuilla.

Loppuraveissa heppa venytti taas hienosti ja meni hyvää aktiivista ravia.




Tarkennus pielessä tietysti juuri kun menee hyvin!








En saanut jostain syystä upotettua videota isona...

2 kommenttia: