lauantai 25. kesäkuuta 2016

308. Leiripostaus osa 4

Torstai aamuna meillä oli kakspäällä tunti joka mentiin Tuulin kanssa Helmillä. Päädyttiin menemään koko tunti niin että minä olen edessä ja Tuuli takana, sillä meinasin pudota koko ajan takana ollessani, kiitos huonon tasapainon. Tehtiin tunnilla ihan tosi simppeleitä tehtäviä ja ainakin itselläni huomio kiinnittyi kuitenkin enemmän selässä pysymiseen, koska olin mennyt vain pari kertaa aiemmin kakspäällä.

Käynnissä meillä ei ollut ongelmia ja ravissakaan ei suoralla. Kaarteet mentiin tosi hitaasti, koska itselläni oli niin hutera olo. Laukattiin ensin toiseen suuntaan pari ympyrää joka meni hyvin, vaikka alkuun en millään meinannut uskaltaa. Toiseen suuntaan laukkaaminen itsessään meni hyvin, mutta kun siirryttiin raviin tasapaino petti ja pudottiin molemmat, Tuuli vaan sen takia että minä tipuin. Sattui oikeasti aika paljon joten jäin hetkeksi keskelle kenttää vetelemään henkeä ennen kuin kiipesin vasta loppukäynneiksi takaisin kyytiin. Harmillisesti kukaan ei kuvannut meitä, koska oltiin kaikki samalla tunnilla.

Päivällä myös vikellettiin!

Iltapäivällä menin estetunnin Lyylillä jota toivoin. Lyyli oli kiva, mutta ei ihan minun tyylinen hevonen. Alkuverkkojen jälkeen tultiin pari verkkaestettä ja sitten jo rataa, alkuun ihan pieninä esteinä ja sitten n. 60cm. Meille osoittautui ylivoimaiseksi yksi tiukka tie, koska en itse uskaltanut kääntää kovin tiukasti kun vauhtia oli aika paljonkin.

Meille taisi tulla yksi ohijuoksu rengasmuurilta, kun en itse ollut 100% menossa yli. Loppuun saatiin vielä tulla yksi osa radasta ja tultiin lävistäjällä oleva kolmoissarja. Se oli meille ehkä se helpoin tehtävä ja halusin jättää hypyt onnistuneeseen suoritukseen."Älä purista polvella" 


Meillä oli torstaina vielä yötunti eli leikkitunti yöllä. Menin vauvaheppa Torstilla ja Torsti oli ihan mahtava kaikkiin leikkeihin. En enää edes muista kaikkia leikkejä, mutta rengasleikki (en muista nimeä) voitettiin, eli on yksi rengas vähemmän kuin ratsastajia ja sitten ketkä ehtii ensin istumaan renkaaseen, tajusitte varmaan. Torsti oli ihan haka kaikissa missä piti mennä kovaa ja loppua kohden alkoi heppa innostumaan ihan kunnolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti