lauantai 18. kesäkuuta 2016

306. Voihan jalka

Leirin jälkeen kävin heti perjantaina hoitamassa Lamocaa ja taluttamassa sitä alkeistunnilla ja lauantainakin hoidin sen ihan normaalisti. Maanantaina kun menin hoitamaan Lamocaa ennen kouluvalkkaa löytyi sen molemmista takajaloista ikäviä yllätyksiä. Lamoca oli ilmeisesti jäänyt tarhassa jonnekin jumiin ja repinyt itsensä irti. Menin kuitenkin ihan normaalisti tunnille koska Lamocan jalat eivät olleet turvonneet, vain haavoilla joten takasuojat jäivät talliin.

Maanantaina kylmäsin molemmat takaset ja laitoin toiseen jalkaan Betadine-hauteen. Tiistaina jalka oli vähän turvonnut ja kylmäsin sen hyvin. Keskiviikkona jalka alkoi jo muistuttaa enemmän tukkia kuin jalkaa ja torstaista asti Lamoca on nyt ollut saikulla. Eilen kävi ell ja Lamoca sai antibiootit sun muut ja jalka tulee kuntoon, haavat olivat vain tulehtuneet. Tämä viikko menikin siis suurimmilta osin pesarissa jalkaa kylmäten ja Betadine-hauteita käärien...

Jalka maanantaina jolloin se oli vielä aika hurjan näköinen, nyt haavat on jo
lähes parantuneet mutta jalka on paksu kuin mikä

Jalka tänään, eilen illalla laittamani hauteet olivat kestäneet yllätävän hyvin,
vaikka tuo alempi oli valunut aika paljon kun jätin sen aika löysälle jos jalka
turpoaa vielä lisää niin ei jää haude puristamaan
4 kommenttia:

 1. Eikä! Toivottavasti jalka paranee äkkiä! Tässä postauksessa oli kyllä tosi ihanat kuvat ja tykkään erityisesti tosta toisiks viimesestä kuvasta!❤︎ Sulla on muuten tosi kiva blogi ja tällä on ihana ulkoasu :)

  kamillaino.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep toivotaan... Kiitos paljon, sullakin on tosi kiva blogi ja liityin lukijaksi! :)

   Poista