sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

303. Lomalomaloma!

Nyt on peruskoulu purkissa ihan hyvällä todistuksellakin! Eilen alkoi siis vihdoin kesäloma ja heti kevätjuhlasta päästyäni kiiruhdin tallille Lamocan luokse. Lamoca sai paistatella päivää pitkään tarhassa ja oli oikein reippaana "auttamassa" kun siivosin sen tarhaa! Tänään onkin jo lähtö leirille joten Lamocan luokse pääsen vasta ensi lauantaina, tulee kova ikävä jo siinä ajassa. Tähän postaukseen kerään nyt pikakelauksena kahden viime viikon tunnit, joita on kertynyt seitsemän kappaletta.

Elikkäs viime maanantain valkassa menin Lamocalla ja heppa oli aikas hyvä. Alkuun tehtiin käynnissä väistöjä ja verkattiin ravissa. Käveltiin välikäynnit ja tultiin kaikki keskiympyrälle jossa laukattiin ja siinä Lamoca oli tosi hyvä sekä innokas.Torstaina menin myös Lamocalla ja hypättiin pitkästä aikaa. Itsellä oli esteet vähän hakusessa, mutta Lamoca oli tosi hieno kun pääsi taas omaan elementtiinsä. Ei harmillisesti ehditty kovin montaa hyppyä ottamaan, mutta vika hyppy oli meidän molempien osalta super.


Seuraava tunti minulla oli maanantaina päivällä, koska menimme koulun kanssa ratsastamaan liikuntapäivänä. Ratsuksi sain pikkuisen Bellen joka oli oikein kiva poni. Belle oli tosi reipas, mutta tosi jäykkä oikealle. Oikealle ei meinattu millään saada yhtään askelta avotaivutusta kun vasempaan kierrokseen saatiin monta hyvää pätkää myös laukassa.Maanantain valkassa menin Lamocalla ja heppa oli ihan super hyvä ratsastaa! Paljon parempi kuin pitkään aikaan, vaikka olikin vähän laiskanpulskea helteestä johtuen. Saatiin tehdä aika itsenäisesti, mutta pari kertaa piti käydä Outin luona tekemässä peruutus. Laukassa Lamoca ei ollut ihan niin hyvä kuin ravissa, ehkä vielä joku päivä saadaan nämä kaikki toimimaan.Torstaina menin Lamocalla koulutunnin ja heppa ei ollut yhtä hyvä kuin maanantaina. Lamoca oli aika laiska, mutta laukassa tosi hyvä. Alkutunnista tehtiin väistöjä käynnissä sekä ravissa, ravissa meni paljon paremmin.


Perjantaina kipusin kolmannen kerran Lamocan selkään, mutta tehtiin koko tunti väistöjä ympyrällä. Tai jos ei väistöä nin sulkua. Tämä tehtävä oli Lamocan mielestä tosi inhottava eikä se pitänyt tästä yhtään. Väistöt ovat muutenkin Lamocan inhokki liike joten heppa oli hieman ärsyyntynyt.


Lauantaina oli vielä yksi tunti jonka menin Tivanolla, poni oli vähän kummalisen tuntuinen sillä en ollut mennyt sillä pitkään aikaan. Laukannostot olivat joko tosi hyviä suoraan käynnistä tai sitten pukittelua tai väärän laukannsto jolloin laukanvaihto ja pukki.1 kommentti: