maanantai 27. kesäkuuta 2016

309. Lamocan loman aloitus


Lamocalla alkoi loma viime viikon torstaina, ja täytyy sanoa että luojan kiitos imppari oltiin taltutettu siihen mennessä! Maanantaina en harmillisesti päässyt hoitamaan Lamocaa (mutta olin hankkinut Lamocalle sijaishoitajan kylmäämään jalan, kiitos Viivi), sillä oltiin Ypäjällä tutustumassa muiden Talent-valkkalaisten kanssa. Tutustuttiin Ypäjän alueeseen sekä seurattiin valmennuksia ja pääsin itsekkin ratsastamaan Urre-suokilla joka oli oikein mukava.Tiistaina sitten taas Lamocan luokse ja kylmäsin jalkaa n. 10 minuuttia ja sitten menin kävelyttämään Lamocaa vähän yli 15 minuutiksi kentälle. Lamoca oli kerännyt aika lailla energiaa kun ei ollut lähes viikkoon liikkunut kuin karsinasta tarhaan tai pesariin. Sitten kun oltiin kävelty pari kierrosta Lamoca innostui, kyllä innostui käynnistä, vinkaisi ja esitteli pari hienoa loikkaa jonka seurauksena astui jalkani päälle. Kylmäsin jalan vielä kävelytyksen jälkeen heti 10min ja vielä juuri ennen lähtöäni 15min.
Keskiviikkona taas samalla tavalla, mutta ilman tuota riekkumista. Torstaina sitten Lamoca pääsi menemään jo yhden tunnin, vaikka se olikin alkeistunti ja enimmäkseen käyntiä ja vähän ravia, mutta silti. Jalan turvotus laski tosi paljon tunnin aikana ja heti tunnin jälkeen kylmäsin jalan ettei turpoa uudelleen. Vuorasin haavan kaikilla mahdollisilla haavaspraylla ennen kuin heppa lähti laitumelle, ettei se vaan tulehdu uudestaan.
Menin sitten vielä katsomaan ja kuvaamaan kun Lamoca pääsi laitsalle, eikä jalka haitannut mitään riekkumisia. Lamoca sai myös Lilin kaverikseen jonka kanssa ne ovat ihan liimautuneet toisiinsa. Välillä Lamoca on halunnut tutustua muihin tammoihin, mutta sitten Lili on tullut häätämään toisen tamman tiehensä! Perjantaina kävin moikkaamassa Lamocaa laitumella samalla kun kävin katsomassa Ninnun varsaa.

Tässä Lili tuli erottamaan Lamocan ja Donnan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti